Жінка, яку відселили через реконструкцію Привокзальної площі, поневіряється з 2005 року

06.12.2013 18:02 РАТУША

Ми вже не раз писали про ситуацію, в яку потрапила Єлизавета Комар після того, як її відселили у 2005 році з вул. Залізничної, 2г. Фірма «Конті-Буд Ужгород» надала їй житло в малосімейці на вул. Заньковецької, але невдовзі почала виганяти її на вулицю. Жінка спробувала захистити свої права у суді, але сили виявилися нерівними.


У скарзі до апеляційного суду вона вказала на те, що ТОВ «Конті-Буд Ужгород», виконуючи умови конкурсу на реконструкцію Привокзальної площі м. Ужгорода, знісши її житло, натомість надало їй спірну квартиру, а також не оформило її поселення документально. До того ж, відповідач у справі — виконком Ужгородської міської ради — звернувся до суду з вимогою скасувати рішення в частині, де його зобов’язали надати громадянці інше житло, мотивуючи тим, що такі вимоги позивачем не заявлялися.

Апеляційний суд Закарпатської області захистив право Єлизавети Комар на житло, визнавши її поселення в буд. № 9 на вул. Заньковецької законним, а її виселення безпідставним.

Проте жінка залишається в непевному стані й намагається таки домогтися підтверджувальних документів на свої 12 квадратих метрів у судовому порядку. Наразі питання за належним оформленням і подачею відповідних документів. Подані нею документи рішенням Ужгородського міськрайонного суду залишені без руху з мотивацією: «не визначено дати її подання, додатки не завірені, а договір є нечитабельним».

«Щоб ця справа зрушила з мертвої точки, — пише Єлизавета Комар у листі до редакції, — мені потрібен адвокат. Послуги адвоката коштують півтори тисячі гривень. Ця сума для мене занадто велика, бо я живу на мізерну пенсію. Якщо я візьму кредит, то доведеться голодувати. Це ж яка ганьба цій владі, що якщо людина не має грошей, то вона не може добитися своїх законних прав і захистити себе!»

Не віриться, що в нашому місті перевелися багаті люди або ж юристи, які спроможні надати елементарну юридичну допомогу беззахисній людині. Може, напередодні Різдвяних свят знайдуться добрі люди і чесні юристи, адже такі люди в нашому місті є, ми чекаємо на Ваші дзвінки до редакції, відгукніться!

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат