Відомий в Ужгороді футболіст охороняє Євромайдан від посягань “Беркуту” та “тітушків”

admin 05.12.2013 14:42 СПОРТ

Ужгородські спортсмени також не стоять осторонь подій на Євромайдані. Відомий в Ужгороді футболіст (американський футбол) Євген Рахімов охороняє учасників Євромайдану від посягань “Беркуту” та “тітушків”.


Керує такими хлопцями нардеп Андрій Парубій, ось що він про них пише: “04:00. Євромайдан. Повернулись з акції “Нічний патруль”. 500 членів Самооборони Майдану організованою колоною відвідали блок-пости “Беркуту” біля кабміну, Адміністрації президента, а також вольєр з тітушками біля Верховної Ради України. Йшли мовчки. Біля блок-постів – тричі “Слава Україні! ”Тітушки металися по вольєру. ”Беркут” розгублено вибігав з автобусів. Ми не спимо – хай і вони не сплять…”

Євген так прокометував свою нову “професію”: “На майдане на барикадах прозвучала команда “атака!”, человек 100 встало в плотные ряды, сомкнувшись приготовились к атаке, те, кто в касках — в переднем ряду! Я одел свой шлем с американского футбола. Приятно,что люди сказали: "это хорошо, что с нами американские футболисты". Обычно до этого, видя шлем с американского футбола спрашивали, мол, а где мой мотоцикл!) Атака была учебная)”.

http://panorama-mukachevo.com/

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат