У Закарпатті жінка кинулася під потяг (ФОТО)

admin 05.12.2013 10:18 СОЦІО

 

3 грудня, до чергової частини Берегівського РВ УМВС надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що на залізничній колії поблизу села Велика Бакта Берегівського району виявлено тіло невідомої особи жіночої статі без ознак життя.

Для встановлення обставин на місце пригоди було скеровано слідчо-оперативну групу. У ході проведення огляду та опитування свідків стало відомо, що у напрямку смт.Королево рухався локомотив із трьома ватажними вагонами під керуванням 34-річного Віктора, мешканця Виноградівського району. Локомотив рухався зі швидкістю близько 50 км/год. Проїхавши залізничний переїзд поблизу села Велика Бакта, раптово на колію прямо перед локомотивом вибігла жінка. Машиніст застосував екстренне гальмування, однак було вже пізно - отримані травми виявилися не сумісними із життям і жінка померла на місці пригоди, - повідмоляє Іван Гергардт, Берегівський РВ УМВС.

Міліція встановила, що загибла - пенсіонерка з с.В.Бакта, Берегівського району, 67-річна Марія. Наразі слідство намагається з'ясувати що саме спонукало літню жінку буквально кинутися під колеса потягу. Тим паче на відстані близько ста метрів від залізничного переїзду.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат