Влада ховає загиблих на Майдані в моргах?

admin 04.12.2013 15:32 ПОДІЇ

Ще зранку громадський діяч Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook написав, про те, що на Майдані зникло 35 людей.

«Всім, всім, всім! Українській і міжнародній спільноті! «Безвісті» зниклих 35 молодих людей в Києві в період від 30.11.13 до 03.12.13 Є ВСІ ПІДСТАВИ ВВАЖАТИ ВБИТИМИ «Беркутом» і криміналітетом – «тітушками», найнятими ПР для чинення безладів і прямих злочинів, що дискредитують чисту і щиру ідею заходу, а також для отримання юридичних підстав для застосування сили. Тіла зниклих, найбільш вірогідно, будуть знищуватись з застосуванням кислот, вогню і т.і. для ліквідації речових доказів».
Щоправда, «Факти АйСіТіВі» повідомили про 33 зниклих, а «Радіо Свобода» про 14. Тим не менше, люди зникли. Як заявив один із лідерів опозиції Арсеній Яценюк, влада готує чергові провокації для застосування силового сценарію до мирних мітингувальників. " Ми заявляємо про те, що вони хочуть підкинути мертві тіла людей і спровокувати далі протистояння", - сказав Арсеній Яценюк.

За його словами, опозиція вимагає від Генпрокурора перевірити всі морги, лікарні і відділки міліції, для того, щоб знайти 10-х активістів Євромайдану про місце перебування яких наразі нічого не відомо.

"Ми також вимагаємо від генпрокурора надати інформацію про загально зафіксовану кількість смертей за останні 2 доби", - сказав Яценюк.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат