Кадрові зміни: Губернатор призначив Черевка керівником апарату-заступника голови ОДА (ФОТО)

admin 04.12.2013 11:40 СОЦІО

У середу, 4 грудня, керівник краю Олександр Ледида представив колективу нового керівника апарату-заступника голови ОДА Павла Черевка.

Олександр Ледида побажав новому очільнику апарату обласної адміністрації   плідної роботи на новому робочому місці:

- Сподіваюся, що новий керівник швидко увійде у курс справ і в цьому йому допоможуть керівники відділів, департаментів, управлінь обласної державної адміністрації. Адже робота кожного з нас повинна бути ефективною та давати конкретні результати.

Довідково. Павло Черевко - народився   1981 року   в с. Калини Тячівського району. У 2003 році закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю „Правознавство”, здобув кваліфікацію юриста. У 2009 році захистив кандидатську дисертацію,   присуджено науковий ступінь кандидата юридичних наук.

Трудову діяльність розпочав на посаді юрисконсульта. З 2003 до 2006 року працював асистентом кафедри цивільного права та цивільного процесу Ужгородського державного інституту інформатики, економіки і права (згодом - ЗакДУ). У 2006 році - викладач цієї кафедри, згодом – викладач кафедри цивільно-правових дисциплін, у 2010 році   – доцент кафедри. З 2011 року обрано на посаду завідувача кафедри цивільно-правових дисциплін. У лютому 2013 року його призначено на посаду директора державного навчального закладу „Закарпатський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій”, де працював до цього часу.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат