Ужгород отримав 34 мільйони гривень від Єдиного податку

admin 04.12.2013 10:22 СОЦІО

Надходження від сплати єдиного податку в бюджет міста Ужгорода зростають – ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області.

За січень-листопад 2013 року платниками єдиного податку міста Ужгорода сплачено до місцевого бюджету   33,7 млн. 1рн.. єдиного податку, тоді як за аналогічний період минулого року ця сума становила майже 25 млн. 1рн.. Таким чином, за 11 місяців поточного року надходження від сплати єдиного податку підприємцями збільшилися на 8,7 млн.грн порівняно з відповідним показником   2012 року.

Слід зазначити, що найбільш питому вагу надходжень (24,7 млн.грн) бюджет міста отримав від фізичних осіб – платників єдиного податку, яких зараз на обліку ДПІ у м.Ужгороді понад 5300 осіб. В той час, юридичні особи-платники єдиного податку сплатили 9,1 млн.грн..
Звертаємо увагу платників єдиного податку на необхідність проведення своєчасних розрахунків із бюджетом. Адже за несплату авансових внесків єдиного податку протягом двох послідовних кварталів свідоцтво платника податку анулюється за рішенням органу податкової служби, а за несвоєчасну сплату (неперерахування) чинним податковим законодавством передбачені штрафні санкції у розмірі 50% несвоєчасно сплаченої ставки, обраної платником єдиного податку.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : податки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат