Підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України , - Вілкул

admin 02.12.2013 15:45 СОЦІО

Віце -прем'єр Олександр Вілкул впевнений , що європейський шлях України буде продовжений і підписання Асоціації відбудеться з урахуванням національних інтересів України .

«Шлях України - європейський і наші очі дивляться в Європу. Я впевнений , що Україна підпише Асоціацію з Євросоюзом , але підпише що з зав'язаними очима , а підпише з урахуванням своїх національних інтересів » , - сказав Вілкул.

Віце -прем'єр зазначив , що Угода має створити нові можливості для розвитку економіки країни. Це можливо як за рахунок розширення збуту української продукції на нових європейських ринках , так і за рахунок зміцнення позицій України на традиційних ринках. Для цього будуть проведені переговори із залученням трьох сторін: України , ЄС і МС . Нагадаємо , що раніше Володимир Путін і Ангела Меркель підтвердили готовність вести переговори.

« Підписуючи угоду про Асоціацію , ми повинні досягти чіткої домовленості по всіх відкритих питань . Бо може вийти так , що перспектива може бути з одного боку дуже віддаленою, а з іншого боку втрати будуть сьогодні . Нам необхідно буде дивитися в очі мільйонам селян , пенсіонерів , робітників , лікарів і вчителів, яким не буде за що платити заробітну плату , якщо зупиняться ті підприємства , які сьогодні працюють на наші традиційні ринки » , - сказав Вілкул.

Коментуючи ситуацію з перенесенням підписання , віце- прем'єр зазначив: «Ви можете мене запитати , а чому , якщо така ситуація , влада не била на сполох місяць тому і не говорила , що є такі проблеми? Так от я відповім . Весь цей час , всі ці місяці йшли напружені переговори. Саме з цим пов'язані візити і Президента, і членів уряду і до Європи і до Росії. Так, переговори до кінця не закінчені. Але я впевнений , що вони будуть закінчені і ми підпишемо Асоціацію якомога швидше ».

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат