Коли і де в Ужгороді можна отримати алкогольну ліцензію

admin 13.11.2013 12:48 СОЦІО

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області повідомляє, що з 1 листопада 2013 року прийом і видача документів для оформлення ліцензій (дублікатів) на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами відбувається і в Центрі обслуговування платників.

Суб'єкти господарювання самостійно вибирають місце отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами.

Для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями до заяви додається довідка органу доходів і зборів про реєстрацію електронних  контрольно-касових  апаратів  (книг  обліку    розрахункових операцій), які знаходяться в місці торгівлі.

У разі недостовірних даних в наданих документах, приймається рішення про відмову у видачі ліцензії.
Ліцензія або рішення про відмову в її видачі видається заявникові не пізніше 10 календарних днів з дня отримання документів.
За видачу ліцензії стягується  плата в розмірі,  встановленому законодавством. При ухваленні платіжного доручення, перевіряється наявність штампу банку, інформація про призначення платежу і правильність номера рахунку.

Підготовлені до видачі ліцензії видаються заявникові при пред'явленні ним документа, що засвідчує особу (для фізичних осіб), або уповноваженому представнику заявника на підставі довіреності.
        
Графік роботи ЦОП ДПІ у м. Ужгороді:
понеділок, середа, п»ятниця з 9-00 до 18-00,
вівторок, четвер - с 9-00 до 20-00,
субота-с 9-00 до 16-00,
неділя - вихідний. 

admin

ТЕГИ : Міндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат