Прокуратура й міліція перевіряжє 104 справи по землі у Закарпатті

admin 13.11.2013 11:17 СОЦІО

Державна інспекція сільського господарства в Закарпатській області підбила підсумки роботи за 9 місяців.

Чергове засідання колегії, де було проаналізовано роботу Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області у трьох кварталах поточного року, під головуванням керівника інспекції Василя Козака відбулося 12 листопада 2013 року. У засіданні також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Михайло Попович, начальник відділу прокуратури Закарпатської області Віталій Свистак, заступник начальника Департаменту агропромислового розвитку ОДА Віктор Тереля, начальник головного управління Держземагентства в Закарпатській області Олександр Антал, заступник директора Закарпатської філії ДУ «Держгрунтохорона» Алла Фандалюк, а також керівництво та працівники інспекції.

Детальніше про результати роботи інспекції протягом  9 місяців  2013 року розповів перший заступник начальника інспекції Михайло Годя. За його словами, за вказаний період державними інспекторами здійснено 1751 планову та позапланову перевірки. До органів прокуратури та інших правоохоронних органів скеровано матеріали із 104 справ про порушення вимог земельного законодавства. За результатами розгляду матеріалів, які містили ознаки злочинів, органами прокуратури та правоохоронними органами порушено   3 кримінальні справи.

Про стан використання земель сільськогосподарського призначення доповів заступник начальника управління Мар’ян Попадюк,   начальник управління Тамара Василів зупинилася на питаннях проведення посіву озимих під урожай 2014 року та проінформувала про забезпеченість області насінням ярих сільськогогосподарських культур для весняного посіву.
Начальник Державної інспекції сільського господарства в Закарпатській області Василь Козак на завершення засідання закцентував увагу присутніх на необхідність забезпечення своєчасного та неухильного виконання  всіх наказів, доручень та контрольних завдань керівництва ДІСГ України, недопущення необґрунтовананих позапланових перевірок, дотримання законності та повноти проведення функцій державного нагляду (контролю) тощо.  
 
Також Василь Андрійович виконав приємну місію: у зв’язку із святкуванням 17 листопада Дня працівника сільського господарства вручив почесні грамоти та подяки кращим працівникам інспекції за високі досягнення у роботі.  

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат