Прокуратура розслідує спекуляції з металами у Закарпатті

admin 08.11.2013 11:46 КРИМІНАЛ

Службовці з Ужгорода займались незаконним збором металобрухту в Хусті – прокуратура розпочала досудове розслідування.


Хустська міжрайонна прокуратура внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за фактом порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом (ч.1 ст.213 КК України).

За інформацією Хустського міжрайонного прокурора Івана Кайла, прокуратурою, із залученням працівників СДСБЕЗ Хустського міськвідділу УМВС, проведено перевірку в порядку нагляду за додержанням і застосуванням законів. Виявлено, що службовими особами одного з Ужгородських підприємств, організовано функціонування пункту збору брухту кольорових металів в м.Хуст без відповідної ліцензії, тобто незаконно. За наслідками проведеної перевірки вилучено 1,5 тонни брухту кольорових металів.
На даний час за даним фактом триває досудове розслідування.

Довідка:  
ч.1 ст.213 КК України - здійснення операцій з брухтом кольорових і чорних металів без державної реєстрації або без спеціального дозволу (ліцензії), одержання якого передбачено законодавством,   або надання приміщень та споруд для розташування незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту, організація незаконних пунктів прийому, схову та збуту металобрухту - караються штрафом від п'ятисот до тисячі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами від ста до двохсот годин.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : Прокуратура

Коментарі :


11.11.2013 21:00 опер

про , що там прокуратура гавкає ? то самі великі спекулянти з металом. у всіх районах області саме вони кришують площадки по збору металу.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат