Податкова навчає ужгородців відстоювати свої права

admin 08.11.2013 10:06 СОЦІО

ДПІ у м.Ужгороді ГУ Міндоходів у Закарпатській області проводить Всеукраїнську акцію „Права та обов’язки”.

7 листопада начальник   ГУ Міндоходів   Василь Іванчо   в Центрі обюслуговування платників ДПІ у м.Ужгороді   провів Презентацію брошури «Права та обов»язки» де наголосив, що розуміння прав і обов»язків з обох сторін є надійним підгрунтям для співпраці та порозуміння   між платниками податків та органами Міндоходів.

Фахівці ДПІ у м.Ужгороді продовжують проводити Всеукраїнську акцію «Права та обов’язки» і щодня роздають брошури платникам податків. Метою заходу є підвищення рівня обізнаності громадян щодо їх прав та обов»язків, гарантованих законодавством.
Начальник ДПІ у м.Ужгороді Марія Бадида зазначила, що брошура  є цікавою і потрібною, так як містить розділи, в яких розміщено основні витяги із законодавства. Платники можуть дізнатися   як про свої права і обов’язки, так і про права та обов’язки посадових осіб контролюючих органів.

За словами фахівців ДПІ у м.Ужгороді завдяки такій тематичній брошурі платники зможуть відстоювати свої права при спілкуванні з працівниками органів доходів та зборів, особливо у випадках можливих корупційних проявів. Зокрема, у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів „Пульс”, за яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства.

admin


За матеріалами ДПІ в м. Ужгороді

ТЕГИ : Міндоходівподатки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат