Податкова розповіла закарпатцям, що потрібно для реалізації алкоголю

admin 05.11.2013 10:54 СОЦІО

Суб’єкт господарювання подає: заяву; довідку про реєстрацію ЕККА (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі; платіжне доручення (квитанцію) з відміткою банку про сплату.

До уваги платників, що здійснюють реалізацію алкогольних напоїв та тютюнових виробів
Відповідно до наказу Міністерства доходів і зборів України від 21.10.13 №603 «Про затвердження Порядку організації роботи головних управлінь Міндоходів із приймання документів та видачі ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами» суб’єкти господарювання, які здійснюють торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами мають можливість звернутися у Центр обслуговування платників податків ДПІ у Виноградівському районі для отримання ліцензій на продаж алкоголю та тютюну.

Тут вони можуть подати документи для отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами та після розгляду їх ДПІ у Виноградівському районі отримати відповідне рішення.
Суб’єкт господарювання подає: заяву; довідку про реєстрацію ЕККА (книг обліку розрахункових операцій), що знаходяться у місці торгівлі; платіжне доручення (квитанцію) з відміткою банку про сплату.
У заяві зазначають вид господарської діяльності, на провадження якого суб’єкт господарювання має намір одержати Ліцензію (роздрібна торгівля алкогольними напоями або тютюновими виробами), і адресу місця торгівлі. Ліцензію або рішення про відмову видають заявнику не пізніше 10 календарних днів від дня одержання документів.
Тому, для отримання ліцензій на продаж алкоголю та тютюну відтепер необхідно звертатись до Центру обслуговування платників ДПІ у Виноградівському за адресою: м. Виноградів, вул. Миру 56. Деталі за телефонами 2-34-80; 2-21-06

admin


За матеріалами ДПІ у Виноградівському районі ГУ Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : Міндоходівалкоголь

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат