Іршавчани сплатили 650 тисяч єдиного соціального внеску

admin 30.10.2013 10:04 СОЦІО

Понад 648 тис. грн. ЄСВ перерахували платники Іршавщини до бюджету. Протягом трьох тижнів жовтня платники подали 723 звіти про нараховані суми єдиного соціального внеску, причому з них в електронному вигляді – майже 90%.

Дистанційне звітування сьогодні популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності. Тож у інспекції створені умови для того, щоб якомога більше платників скористалися можливістю направити звіти за допомогою мережі Інтернет. Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати безкоштовний електронний ключ в Центрі сертифікації електронних ключів Міндоходів.

«Жовтень став першим місяцем коли органи Міндоходів розпочали адміністрування ЄСВ, тож робота ДПІ в Іршавському районі була організована таким чином, щоб платники не відчували дискомфорту і незручностей у зв’язку зі зміною відомства котре, приймає та обробляє звіти, а також слідкує за надходженнями внеску”, – зазначила начальник інспекції Світлана Муха.

Для зручності платників, що подавали звіт на папері, було подовжено робочий день фахівців Центрів обслуговування платників. Також в Центрі обслуговування платники могли, й надалі можуть отримати консультації з питань адміністрування ЄСВ, ознайомитися із законодавчими документами та нормативною базою щодо нарахування і сплати єдиного соціального внеску, отримати реквізити рахунків, на які потрібно здійснювати відрахування цього платежу. Також щотижня фахівці органу доходів і зборів інспекції проводять семінари та сеанси телефонного зв’язку «гаряча лінія» з актуальних питань.

Нагадуємо, що у випадку виникнення будь-яких запитань з адміністрування єдиного соціального внеску платники можуть звернутися до Центру обслуговування платників за адресою: м. Іршава, вул. Шевченка, 37 або за телефоном (03144) 2-17-86, факс (03144) 2-25-41.

admin


За матеріалами ДПІ в Іршавському районі

ТЕГИ : податки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат