Офіційний коментар мера Ужгорода щодо канікул

admin 29.10.2013 10:07 РАТУША

Вчора міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов зустрівся із представниками громадськості, батьками мітингуючих дітей та журналістами з питання перенесення осінніх канікул в школах міста.

Як діти кидалися яйцями у знак протесту - читайте - тут


Він пояснив, що позачергове засідання виконкому збиратись не буде з цього приводу, натомість буде проведене опитування серед батьків. Пропозиція від міської влади – зробити довші канікули взимку. Враховуючи, що в нас є різні релігійні конфесії, котрі по різному святкують Різдво, пропонується провести канікули з 23 грудня по 9 січня. Це опитування, серед батьків, буде проведене до сьогодні, до обіду. Якщо буде більше 50 відсотків бажаючих провести подовжені зимові канікули, то попереднє рішення виконкому відмінятись не буде.

В разі якщо буде більше 50 відсотків голосів за проведення осінніх канікул, тоді з понеділка почнуться канікули – на тиждень, але тоді зимою канікули будуть, як зазвичай. Остаточне рішення буде прийматися на засіданні чергового виконкому в середу 30 жовтня.

admin


За матеріалами Ужгородської міськради

ТЕГИ : віктор погорєловшколаканікули

Коментарі :


01.11.2013 19:38 сторонній

Погорелов! Ти б свій язик в ж...пу запхав, а не коментарі давав. Скільки разів ти вже обос...вся, і все продовжуєш коментарі давати. Є поговорка: якщо обосрався - не галасуй про це на весь світ, і так чути по запаху.


29.10.2013 11:11 Еля

В Берегово і так таким чином проводять канікули, за грудень місяць вже діти в суботу відробляли, а тепер ще і канікули начебто хочуть їм зарахувати. Минулого року ми теж відпочивали з 23 грудня по 9 січня і були осінні канікули. Чи не занадто багато ви собі позволяєте? Де обіцяний тоді тиждень до канікул? Ви абсолютно не компетенті тоді у кількості днів зимових канікул, "панове" дауни, як вас називають вже сьогоднішні діти.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат