Крик душі Ужгородської міськради: Навіщо мені освіта, я завжди буду мітингувати! (ФОТО)

текст і фото від Ужгородської міськради 29.10.2013 09:59 РАТУША

 

"Батьки подивіться на своїх дітей! Вони не слухаються ні Вас ні будь-кого іншого і виходячи із сьогоднішніх подій, мабуть і не будуть слухати", — йдеться у повідомленні Ужгородської міськради щодо вчорашнього мітингу школярів.

Як діти кидалися яйцями у знак протесту - читайте - тут


"Діти лізуть під самісінькі машини створюючи небезпечну ситуацію як для себе так і для інших учасників руху, а дорослі "підбурювачі", наступного разу, вкладуть в руки пляшку із легкозаймистою сумішшю, щоб щось підпалити. А якби щось сталося, хто відповідав би – діти, ні Ви шановні батьки, бо це Ваші чада, а "щадеї" та "грегори" будуть осторонь. Тож слідкуйте за своїми дітьми і не давайте стороннім маніпулювати   ними.
В Ужгороді навчаються біля 15 тисяч школярів. Станом на четвер 24 жовтня – офіційно   хворих 1026 дітей, отримано 288 заяв від батьків на поїздку за кордон разом з дітьми, дозвіл їм звичайно був наданий. Без поважних причин відсутні 306 дітей. Відправляючи дітлахів до школи переконайтесь, що вони дійсно там, а не блукають містом в пошуках неприємностей!
Не ростіть з дітей майбутніх псевдо-революціонерів та маріонеток, а виховуйте освічених і достойних громадян з "холодною головою" та гарячим серцем", — сказано в прес-релізі.

текст і фото від Ужгородської міськради

ТЕГИ : віктор погорєловшколаканікули

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат