У Закарпатті вилучили партію цигарок

admin 28.10.2013 12:00 КРИМІНАЛ

Прикордонники відділу “Косино” Мукачівського загону   отримали оперативну інформацію про рух   двох невідомих осіб, в напрямку державного кордону.

Вже за лічені хвилини правоохоронці виявили чоловіка без документів та чотири пакунки тютюнових виробів марок “ Навігатор ” загорнутих в поліетилен чорного кольору. Спільник затриманого ділка намагався втекти, однак був оперативно затриманий.  
Ще значну кількість тютюнових виробів затримали прикордонники відділу прикордонної служби “Велятино”. «Група реагування» з допомогою службового собаки на відстані близько 1000 м до державного рубежу затримала двох осіб без документів, зі слів громадяни України та два пакунки тютюнових виробів. Примітно, що неподалік від місця попереднього затримання, в кущах, прикордонники знайшли 28 пакунків тютюнових виробів загорнутих в чорний поліетилен.

Наступне затримання тютюнових виробів здійснили прикордонники відділу «Солотвино». В 40 метрах до лінії державного кордону правоохоронці виявили   п’ять, а під час подальших пошуків ще 10 пакунків тютюнових виробів “Джін Лінг” загорнутих в чорний поліетилен. Неподалік знайдених цигарок було затримано чоловіка без документів, місцевого мешканця.
Усі затримані були запрошені до відділів прикордонної служби для складання протоколів про адмінправопорушення передбаченого ст.202 та 204-1 КУпАП та ст. 185-10 КУпАП.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : СигаретиКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат