Школярі принесли яйця на мітинг до Ужгородської міськради через відміну осінніх канікул (ФОТО)

Rionews, фото мітингувальників - Алли Хаятової з мережі Facebook 28.10.2013 11:32 ПОДІЇ

Школярі з батьками сьогодні, з 9.00 мітингували біля будівлі Ужгородської міськради, через скасування осінніх канікул. Всього їх зібралося близько 150.

«Ми вимагаємо , щоб зібрався виконком, і прийняв рішенні про проведення канікул зараз , а не взимку», - повідомила мама школярки Ольга Павлова.
В іншому випадку, за словами Павлової, батьки готові звернеться до суду.
Учасники акції протесту принесли з собою кольорову крейду, флакони з мильними бульбашками і повітряні кулі - символи відпочинку, який у дітей відібрали.
При цьому, журналіст Костянтин Черкай опублікував на своїй сторінці у мережі Facebook фото розбитих яєць перед дверима міськради.
Джерела в міськраді повідомили РІО, що на наразі влада не готує ніяких заяв, а також не приймає рішення.
Наразі представники міськради вшановують пам'ять на пагорбі слави на честь 69- ї річниці визволення Закарпаття від німецько -фашистських загарбників.
Близько 30-40 активістів також подалися під будівлю Закарпатської ОДА.

Рішення про скасування осінніх канікул в Закарпатті підписав у п'ятницю голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олександр Ледида.

Минулої п’ятниці голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида на розсуд органів місцевого самоврядування пропонував скасувати осінні канікули і додати цей час до зимових .

На думку чиновників це дозволить заощадити на енергоресурсах, оскільки в області денна температура тримається не нижче 17 градусів.

Дітям, батькам і вчителям про скасування канікул повідомили в п'ятницю після уроків , що викликало негативні відгуки в місті, до того ж , у співробітників шкіл та батьків вже були плани на канікули.

Rionews, фото мітингувальників - Алли Хаятової з мережі Facebook

ТЕГИ : канікулишколавіктор погорєлов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат