Тенісний стіл ледь не вбив 3-річного хлопчика в коридорі лікарні

25.10.2013 15:56 КРИМІНАЛ

Шокуючий випадок, який ледь не забрав життя 3-річного хлопчика, стався днями у стінах дитячої лікарні в Мукачеві. Сім’я військово­службовця з Чопа разом зі своїм 3-річним сином приїхала до Мукачева на консультацію з лікарем.


Величезна черга змусила подружжя з сином очікувати на прийом у коридорі, де в кутку стояв величезний тенісний стіл, припертий до стінки.

За словами батька, поки вони чекали своєї черги до кабінету, аби зробити УЗД серця, дитина на мить відбігла від матері. Дружина миттєво кинулася за ним, а як тільки підбігла до сина, той стіл накрив хлопчика з головою.

Маленького хлопчика відразу віднесли в реанімацію, лікарі діагностували перелом основи черепа і крововилив у мозок.
«Я не хочу нікого карати, мені головне, щоб син видужав. Звичайно ж, приїхала міліція, я дав свідчення, чекаємо результатів судмедекспертизи», — зазначив батько хлопчика.

Як зазначають працівники мед­закладу, тенісний стіл винесли з кімнати профспілки, що поряд із кабінетом УЗД, і тимчасово залишили в коридорі. Своєї відповідальності лікарі не заперечують. Через 10 хвилин після інциденту на місце приїхала міліція. Був складений акт. Йде розслідування.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат