Ален Панов вручив дипломатичну нагороду національного рівня генконсулові Угорщини

25.10.2013 14:34 ПОДІЇ

З ініціативи та за поданням Закарпатського осередку Спілки дипломатів України (голова — Ален Панов) на національному рівні було ухвалене рішення про нагородження генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бочкої Відзнакою Спілки дипломатів України ІІ ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток двосторонніх українсько-угорських відносин.


Відзнака є найвищою нагородою організації. Серед лауреатів відзнаки — професійні дипломати України та зарубіжних країн, особи, які активно сприяють розвитку зовнішньополітичних відносин, зокрема перший міністр закордонних справ України А. Зленко, міністр закордонних справ України Л. Кожара та інші.

Після урочистого вручення   Ален Панов сказав: «Рівень ук­ра­їнсько-угорського співробітництва традиційно є плідним і багатогранним. Безперечно, такі успіхи були би неможливі без професійного супроводу з боку дипломатичного корпусу обох держав. В цьому аспекті природно, що активна діяльність зі зміцнення двосторонніх зв’язків, яку провадить генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бочкої, була позитивно оцінена і відзначена на національному рівні за ініціативою Закарпатського осередку Спілки дипломатів України. Окрім традиційних галузей, у яких розвиваються партнерські контакти, особливо хочу наголосити на роботі Генерального консульства Угорщини в галузі культури. Неоціненним позитивом є факт організації в Ужгороді ряду імпрез угорських мистецьких колективів зі світовим іменем».

ТЕГИ : Йожеф Бочкоїален панов

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат