Мешканці з вул. Польової, 18 через бездіяльність ЖРЕР № 4 потерпають від смороду нечистот...

25.10.2013 13:22 РАТУША

...а за адресою Минайська, 16 волонтери знаходять убитих собак

Ви остання інстанція, до якої ми змушені звернутися, — написали в листі до редакції мешканці будинку № 18, що на вул. Польовій. — Через бездіяльний ЖРЕР № 4 ми вже кілька місяців потерпаємо від нестерпного смороду фекалій, які стікають у підвал. Неодноразові звернення мешканців нашого будинку як особисто, так і телефоном до вказаного ЖРЕРу з проханням відремонтувати в підвалі каналізаційну мережу позитивних результатів не дають. Прийдуть сантехніки, щось там покопаються, але через день-два та ж сама картина. Ми навіть пропонували їм провести свою ранкову «планірку» в підвалі нашого будинку, але не захотіли чомусь…

У другому під’їзді нашого будинку в підвалі, куди течуть нечистоти, знаходиться головний водорозподільний колектор, а також головний розподільний щит електропостачання. Відповідно сморід нечистот проникає вже у воду, яку ми споживаємо. А випари сірководню викликають корозію металевої шафи електрощита.

У нас сьогодні для багатьох чиновників дуже і дуже модним стало виправдовувати свою бездіяльність і халатне ставлення до виконання своїх обов’язків відсутністю коштів. Коли вже, нарешті, ця «мода» пройде? Дуже вже набрид той безлад, який панує в нашому місті у житлово-комунальному секторі, а також хамське ставлення до людей!» Вочевидь чиновники від влади забули, що люди обирали їх для вирішення муніципальних питань, і на на нових виборах, які не за горами, вони знову захочуть до керівництва, тільки чи вдасться їм це знову, адже ображені люди пригадають усі їхні «добрі» справи...

***

Інший лист із редакційної пошти стосувався далекої від вирішення в Ужгороді проблеми безпритульних тварин. Більше того, на переконання наших читачів, робота місцевих волонтерів та їхніх партнерів із інших країн часто натикається на несприйняття й ігнорування з боку місцевої влади. У понеділок поблизу супермаркету, що на вул. Минайській, 16, на відомому в Ужгороді ринку «Кірпічка» волонтери, які принесли їжу для бездомних собак, побачили жахливу картину. Собака намагалася підняти голову мертвій маленькій собачці й при цьому жалісно скавучала, неначе плакала. За спостереженням волонтерів, упродовж останніх двох-трьох тижнів серед бездомних тварин, які роками туляться позаду базару, зникло кілька.

«З приводу варварського поводження з тваринами й імовірного їх знищення на цьому базарі добровільні помічники тварин мають намір звертатися до організованих громадських об’єднань та міжнародних волонтерських організацій, які вже неодноразово надавали допомогу місцевим зоозахисникам, — читаємо в листі до редакції. — До речі, австрійські волонтери-благодійники мають намір прибути до Ужгорода, щоб обговорити з міським головою В. Погорєловим, депутатами й бізнесменами, у розпорядженні яких перебувають великі території, де переховуються безпритульні тварини, на кшталт ринку «Кірпічка», ринку на вул. Краснодонців тощо, питання про надання місця для утримання безпритульних тварин після операцій зі стерилізації та для розміщення пересувних клінік. При створенні належних умов для роботи австрійці зможуть вирішити проблему безпритульних тварин в Ужгороді».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


29.10.2013 10:54 555

Если не уберёте большую белую собаку которая бегает между архивом и сильпо, то я её сам уберу.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат