Консультаційний центр рятувальної служби надає інформаційну допомогу закарпатцям

admin 22.10.2013 16:48 СОЦІО

На початку вересня в Ужгороді   при Управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій відкрився Консультаційний центр, основною метою якого є налагодження тісної співпраці з краянами.

Тут кожен бажаючий може отримати детальну інформацію щодо   питань реалізації державної   політики у сфері цивільного захисту, захисту   населення і територій від   надзвичайних ситуацій та запобігання   їх виникненню, пожежної та техногенної   безпеки, діяльності аварійно-рятувальних   служб, державного нагляду   за додержанням   та   виконанням   вимог   законодавства   у   сферах   пожежної   і техногенної безпеки.
Також, з метою популяризації професії пожежного-рятувальника, громадяни можуть отримати вичерпну інформацію стосовно профільних навчальних закладів сфери ДСНС.
Так, з моменту відкриття Консультаційного центру Управління ДСНС України у Закарпатській області за інформацією, що стосується сфери компетенції Державної служби з надзвичайних ситуацій, звернувся вже не один десяток громадян. Тематика питань, що турбують громадян, дуже широка: починаючи від того як отримати дозвільні документи на початок роботи, і завершуючи інформацією про те, як поводитися в різного роду надзвичайних ситуаціях.

Усю необхідну інформацію можна отримати не тільки під час особистого прийому, але й у   телефонному режимі та через мережу Інтернет.

Нагадаємо, консультації надаються безкоштовно з понеділка по п’ятницю   - з 9:00 до   18:00 год.   під час особистої зустрічі за адресою: м. Ужгород, Верещагіна,18, та за телефоном (0312) 67-17-93 або через мережу Інтернет за електронною адресою – kc_zakarpattya@ukr.net.

У ДСНС України у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат