Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.10.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 17 жовтня. Зважайте на час і не розгубіться у прийнятті важливих рішень. Нехай робочий день має вдалий початок і буде наповнений корисними справами так, як ваша чашечка - улюбленою кавою. Додавайте до ранкового настрою гарних співрозмовників, і гайда працювати! Гарного дня!

Цитата дня:   Якщо ти знаєш, що людина ніколи не буде твоєю, то любити її можна нескінченно довго.   (Оскар Уайльд "Портрет Доріана Грея")

7 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, місцями невеликий дощ. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 6-11°, вдень 13-18°, в горах місцями вночі 4-6°, вдень 5-10° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 16-18° тепла.


За православним календарем 17 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Адавкт, Аммон, Варсонофій, Василь, Вероніка, Віринея, Володимир, Гаий, Гурій, Давикт, Дамар, Дмитро (Димитрий), Домнина, Евдемоз, Евсевий, Елладий, Єрофій (Иерофей), Іона, Каллисфения, Михайло, Нектарий, Микола, Онисим, Павло, Петро, Пиор, Проскудия (Просдока), Стефан Степан), Тихін, Фавст, Херимон, Хиония і Яків (Иаков).


Сьогодні також:

• День Республіки Північна Осетія-Аланія
• День працівників харчової промисловості
• Міжнародний день боротьби з бідністю




Цей день в історії

1113 — споруджено Києво-Михайлівський Золотоверхий собор (розібрано 1934).
1346 — битва при Невілс-Кросі: розгром шотландської армії англійськими військами і полонення Давида II, короля Шотландії
1404 — Папою Римським стає Інокентій VII (у миру — Козімо Джентіле Мільораті); правив по 6 листопада 1406.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
13—22 жовтня — фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття”.

«Доміон»
До 17 жовтня — «Іван Сила». Поч. о 15.20, 17.20. «Літачки”. Поч. о 12.00, 13.40, 17.00. «Озброєні та небезпечні». Поч. о 20. 20, 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто приділити більше часу своїй зовнішності та макіяжу. Здивуй усіх своїм новим яскравим і романтичним образом. У другій половині дня можуть виникнути складнощі на переговорах. Не варто давати партнерам тих обіцянок, які ти не зможеш виконати. Увечері краще залишитися вдома і зайнятися господарськими справами.
Телець У першій половині дня ти зможеш зустрітися з впливовою людиною, яка вирішить твої проблеми. Намагайся не говорити про особисте, це зіпсує твою репутацію. У другій половині дня вдалий час для вирішення конфліктних ситуацій зі старими партнерами. Не сумнівайся в своїх силах і будь сміливішою. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими людьми.
Близнюки. Вранці старайся обмежити свої переміщення і не сідай за кермо автомобіля. Можуть виникати складнощі в роботі комп'ютерної техніки. У другій половині дня твій керівник запропонує додаткові привілеї. Використовуй ситуацію, щоб поговорити про кар'єрне зростання. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома та підготовці свого гардеробу.
Рак. У першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в робочій документації. Доведеться витратити чимало часу на усунення недоліків. Намагайся менше говорити з колегами про свої плани. Твої опоненти можуть спробувати підірвати твій авторитет. У другій половині дня на тебе чекають важливі переговори з конкурентами, не варто давати відповідь відразу.
Лев Сьогодні ти зможеш впоратися з усіма складними ситуаціями. Покладайся на свою інтуїцію і професійний досвід. У другій половині дня ти зіткнешся з проблемою у спілкуванні з керівництвом. Не варто посилювати конфлікт, будь спокійнішою під час діалогу. Увечері тобі варто сходити в кіно чи в театр, щоб розвіятися
Діва. Цей день принесе удачу фінансистам і фахівцям у сфері торгівлі. Тобі варто відмовитися від минулого досвіду і рухатися далі. У другій половині дня твої колеги запропонують цікаві ідеї. Використовуючи допомогу однодумців, ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Увечері постарайся відволіктися від суєти і прогулятися по парку.
Терези Вранці можуть виникнути складнощі по дорозі на роботу. Перенеси важливі зустрічі, щоб не потрапити в дурну ситуацію. У другій половині дня твої партнери попросять про додаткові привілеї. Намагайся не давати однозначних відповідей і виграти час. Увечері краще сходити на концерт або в клуб, щоб розслабитися і отримати приємні враження.
Скорпіон Сьогодні ти зможеш отримати позитивну відповідь від впливової особи. Твої дії мають бути жорсткими і вигідними для тебе. У другій половині дня тобі вдасться отримати протекцію керівника. Реалізувати нові плани допоможе старий друг. Вільний час присвяти самоосвіти і освоєнню корисної інформації.
Стрілець. Сьогодні день принесе багато приємних емоцій. Твої партнери запропонують більш вигідні умови. Не варто зустрічатися з конкурентами, існує ризик витоку інформації. Відмовившись від спілкування з неприємними особами, ти встигнеш зробити важливі справи. Вільний час присвяти шопінгу і зміні свого гардеробу.
Козеріг Цей день є результативним для вкладення коштів у саморозвиток. Вдалий момент для освоєння нових просторів у діловій сфері. Стосунки з партнерами покращаться і з'являться нові перспективи. Результат спілкування з впливовою особою дозволить вийти на новий фінансовий рівень. Увечері варто розслабитися з друзями і провести час у приємній атмосфері.
Водолій. Сьогодні у тебе виникнуть складності у спілкуванні з колегами. Намагайся стримувати свій гнів, інакше зіпсуєш репутацію. Від спілкування з керівництвом варто відмовитися, інакше виникне непередбачений конфлікт. У другій половині дня будь уважнішою в роботі з цінними паперами і документами. Увечері тобі варто зайнятися оздоровчими процедурами.
Риби Цей день принесе удачу співробітникам сфери нерухомості. Переїзд на нове місце проживання буде вдалим. Тобі варто відмовитися від будь-яких авантюрних пропозицій та угод. Поговори з керівником про додаткові привілеї та підвищення окладу. Вільний час присвяти сімейним справам і допомозі родичам.  




А зараз — усміхніться :)


Дружина - чоловікові:
- Ти де був?
- На весіллі у Коляна ... Ти не уявляєш, як всі нажрались!
- Ну чому ж не уявляю ... Фату зніми.


Хворі захопили психіатричну лікарню.
Вони вимагають мільйон вертольотів і один долар


Молодий суддя радиться зі своїм начальником:
— Що робити, якщо отримав від однієї зі сторін 100 у. о., а від другої — 150 у. о.?
Старший колега відповів:
— Віддай 50 у. о. назад і суди по совісті.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат