Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 16.10.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 16 жовтня. Запрограмовуйте хороший настрій вже зранку, сприймайте з легкістю навіть найважливіші справи. Нехай вдається все заплановане, ароматне кавування піднімає настрій вже зранку, а близькі оточують увагою   й турботою. Гарної середи й бадьорого ранку!

Цитата дня:   Є ті, кому не все одно. І на цьому все будується. Головне - зустріти таких людей.   (Сергій Мінаєв "Дyxless: Повість про несправжню людину")


16 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, часом дощі. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер вночі слабкий, вдень посилення північного до 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 12-17°, у горах місцями 6-11° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно, без істотних опадів. Вітер слабкий, вдень північний 7-12 м/с. Температура вночі 9-11°, вдень 15-17° тепла.


За православним календарем 16 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Агафангел, Денис (Дионисий), Елевферий, Іван (Іоанн), Исихий, Павло, Петро, Рустик, Феоген і Теодозія.

Сьогодні також:

• Міжнародний день продовольства (ООН), з 1945.
• День Боса. Присилають шефу валентинки, в яких розповідають про дійсні відчуття до високого керівництва. Святкується в США з 1958.
• Всесвітній день анестезіолога. У 1846 році в Бостоні стоматолог Томас Мортон перший успішно продемонстрував операцію під ефірним наркозом.
• День працівників харчової промисловості



Цей день в історії

1596 — розпочався Берестейський церковний собор (за новим стилем).
1793 — Страта Марії-Антуанети «вдови Капет», королеви Франції, дружини Людовика XVI і матері Людовика XVII.
1813 — Почалася «Битва народів» (тривала до 19 жовтня), в якій брали участь війська Франції, Рейнського союзу, Польщі, Австрії, Пруссії, Росії і Швеції; закінчилася нищівною поразкою армії Наполеона і його першим зреченням від престолу.




Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

«Галерея Ілько»
16 жовтня — концерт струнного квінтету з Польщі “Volosi”. Поч. о 19.00.
Постійно діюча виставка заслуженого художника України Івана Ілька.

Філармонія
13—22 жовтня — фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття”.

«Доміон»
До 17 жовтня — «Іван Сила». Поч. о 15.20, 17.20. «Літачки”. Поч. о 12.00, 13.40, 17.00. «Озброєні та небезпечні». Поч. о 20. 20, 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Цей день буде насичений новими контактами, старайся справити позитивне перше враження. Тобі доведеться відмовитися від власних амбіцій, щоб отримати потрібний результат. У другій половині дня постарайся навести порядок на своєму робочому місці. Твої нові партнери можуть втягнути тебе в ризиковану авантюру. Не варто піддаватися спокусі і випробовувати Долю.
Телець У першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Сконцентруй всі свої сили на об'єднанні з партнерами. У другій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з технічними проблемами. Намагайся не панікувати, коли твої конкуренти здійснять провокацію. Вільний час варто присвятити спілкуванню з близькими людьми.
Близнюки. Цей день буде складним і принесе кілька непередбачуваних труднощів. Не варто говорити з керівництвом про виниклі проблеми. Постарайся вирішити всі питання своїми силами. Не варто довіряти колегам, у твоєму оточенні є прихований ворог. Увечері постарайся зняти стрес за допомогою водних процедур і заспокійливого чаю.
Рак.Сьогодні на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Вдалий час для розмови з керівником про підвищення зарплати. Обговори з однодумцями свої нові ідеї. Робота в команді принесе гарні результати і збільшить прибуток. Увечері збери подруг і поговори про щось приємне, тобі потрібні позитивні емоції.
Лев У першій половині дня твій керівник може висунути додаткові вимоги. Не варто боротися за справедливість і доводити будь-що. Тобі потрібно на час змиритися з такою ситуацією, щоб не виникло конфлікту. У другій половині дня твої конкуренти підуть на поступки. Об'єднавши зусилля з опонентами, ти зможеш поліпшити свої результати.
Діва. Намагайся сьогодні стримувати свої емоції, інакше спровокуєш конфлікт. Твої колеги спробують втягнути тебе в інтригу. Не варто довіряти думці оточуючих, будь уважнішою до отриманої інформації. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від партнерів. Не варто поспішати, обмірковуй кожен свій крок
Терези Цей день призначений для вирішення фінансових питань. Сміливо можеш брати кредит для відкриття своєї справи. Звернувшись по допомогу до впливової особи, ти отримаєш підтримку і потрібну протекцію. Тобі варто остерігатися заздрісників серед колег і оточуючих. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз
Скорпіон Сьогодні ти зможеш вирішити всі питання, що накопичилися, за допомогою протекції впливової особи. Твої партнери зроблять вигідну пропозицію, яка принесе гарний прибуток. У другій половині дня на тебе чекає важлива інформація, яка принесе успіх. Дій швидко і рішуче, ні з ким не радячись, удача на твоєму боці.
Стрілець. Цей день принесе гарні результати в роботі і нових починаннях. Тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Стосунки з керівником можуть загостритися через нерозуміння. Намагайся стримувати свій гнів і керувати негативними емоціями. Увечері твої родичі можуть попросити про допомогу, не варто втручатися в чуже особисте життя.
Козеріг Сьогодні ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Сміливо можеш ризикувати, тебе супроводжує удача. Всі фінансові питання вирішаться легко і швидко. У другій половині дня твої колеги підкажуть цікаву ідею. Використовуй отриману інформацію, щоб досягти швидкого прибутку. Увечері вирушай у гості до старих друзів, щоб відволіктися.
Водолій. У першій половині дня не варто вирушати у відрядження і далекі поїздки. Цей день буде насичений додатковими перешкодами і складнощами. Займися розбором документів і статичною роботою. Відмовившись від послуг колег, ти самостійно вирішиш проблеми. Увечері тобі варто поговорити з близькою подругою і обговорити душевні проблеми.
РибиСьогодні твої колеги будуть налаштовані вороже. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Виконуй свою частину роботи якісно, не замислюючись про наслідки. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Намагайся проявити всі свої найкращі якості і справити позитивне враження.





А зараз — усміхніться :)

Якби усіма державами керували жінки, то у світі не було б воєн. Було б багато країн, які одна з одною не розмовляють.



Якщо вранці ви встали з лівої ноги, то день пройде добре. Якщо з правої - то ще краще. А якщо ви взагалі встати не можете, то добре було вчора ..




На іспиті в медичному інституті. Викладач:
— Отже, що таке імпотенція?
Студент:
— Це таке явище, коли сила земного тяжіння перевищує силу потягу до протилежної статі.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат