Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 11.10.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі п’ятниця, 11 жовтня. Додавайте ранкової бадьорості новому дню з ароматом свіжозвареної кави. Нехай усі cправи самостійно знаходять потрібне вирішення, оточення буде налаштоване на позитив, а приємних знайомств віднині побільшає. Улюблених солодощів до кави й корисного відпочинку на вихідних!

Цитата дня:   Хто може, той робить. Хто не може, той критикує.     (Чак Паланік "Привиди")

11 жовтня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 18-23°, в горах місцями вдень 10-15° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень без опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-9°, вдень 21-23° тепла.

За православним календарем 11 жовтня ІМЕНИНИ відзначають Аврамій, Агапит, Адельфій, Олександр, Олексій (Алексій), Алипій, Алфей, Анастасий, Анатолій, Ганна, Антон (Антоній), Арефа, Панас, Валентин, Варлам (Варлаам), Варух, Василь, В'ячеслав, Григорій, Дем'ян (Дамиан), Диодор, Євстафій, Евстратий, Елладий, Єфрем, Зосим, Іван (Іоанн), Иеремия, Илларион Іларіон), Илиодор, Ілля (Илия), Иродион, Исаак (Исаакий), Исаия, Каленик, Калентин, Кирило, Кукша, Лаврентій, Лука, Макар (Макарий), Марія, Марко, Матвій (Матфий), Меркурій, Михайло, Мойсей, Нектарий, Неон, Нестір, Никодим, Микола (Никола), Никін, Нифонт, Онисим, Онисифор, Онуфрій, Пимон, Полікарп, Прохор, Сава, Сергій (Сергий), Сильвестр, Симон, Спиридон, Сисой (Сисой), Тит, Уляна (Иулиания), Федір (Феодор), Феофан, Феофіл, Харитін і Эразм (Еразм) /настільки велика кількість імен пояснюється здійсненням дня пам'яті Собору преподобних батьків Киево-Печерских, основні дні пам'яті яких ставляться до інших дат/.

Сьогодні також:

•   Башкортостан, День суверенітету
•   Панама День революції
•   Львів, День ЛНУ ім. Івана Франка
•   — День вина
• Міжнародний день дівчаток



Цей день в історії

1138 — Землетрус в Алеппо забрав життя 230 тисяч людей
1658 — російське військо перемогло поляків у битві під Вєрками
1891 — у Стокгольмі відкрито перший етнографічний музей просто неба
1899 — почалася Друга англо-бурська війна



Що сьогодні і на вихідних буде в Ужгороді та краї

«Фантом»
12 жовтня — презентація альбому гурту “Елегантно Зіпсовані” “Hybrid”. Поч. о 20.30.

Ужгород, пл. Театральна
13 жовтня — щотижнева безкоштовна екскурсія. Поч. о 14.00.

Філармонія
13—22 жовтня — фестиваль класичної та сучасної музики «Музичне сузір’я Закарпаття”.

Караоке-бар «Rocky Karaoke»
Щоп’ятниці, щосуботи і щонеділі —   виступ гурту «Tequila Band». Поч. о 23.00.

«Viper Сlub»
Щосуботи — вечір знижок (на всі коктейлі знижка 20 %).

«Apriori Pub»
Щоп’ятниці — тематична вечірка. Поч. о 20.00.  

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга, щоп’ятниці, щосуботи та щонеділі — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 21.00.


«Доміон»
До 17 жовтня — «Іван Сила». Поч. о 15.20, 17.20. «Літачки”. Поч. о 12.00, 13.40, 17.00. «Озброєні та небезпечні». Поч. о 20. 20, 22.20.

Художній музей імені Бокшая
Виставка з нагоди Дня художника (живопис та скульптура).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»  
Виставка з нагоди Дня художника (графіка та прикладне мистецтво).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Фотовиставка «Eurofotoliptov» фотоклубу при Ліптовському музеї у Ружомбероку (Словаччина).
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі варто мати яскравий і сексуальний вигляд. Одяг посилить твою енергетику і приверне увагу потрібної особи. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч, підготуй потрібну інформацію. Твоє уміння переконувати надасть можливість отримати більше вигоди. Вільний час присвяти спілкуванню зі старими друзями.
Телець У першій половині дня тобі доведеться водночас вирішувати кілька складних питань. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, роби все самостійно. Твій керівник може зробити несподівану перевірку, будь готова до цього. У другій половині дня твої старі партнери попросять про допомогу. Використовуй ситуацію, щоб отримати додатковий прибуток.
Близнюки. Цей день принесе удачу тим, хто готовий до змін. Можна відкривати власний бізнес або приступати до нових посадових обов'язків. У другій половині дня тобі доведеться з'ясовувати стосунки з колегами. Не варто боротися за справедливість і посилювати конфлікт. Тобі потрібно бути хитрішою і навчитися чекати на слушний момент для відповідних дій.
Рак.У першій половині дня ти зможеш вирішити складну ситуацію з партнерами. Намагайся не розголошувати інформацію і відмовитися від допомоги співробітників. Підписуючи важливі документи, будь уважнішою, вивчи всі додаткові умови. У другій половині дня можуть виникнути несподівані перешкоди у виконанні намічених планів. Стережися людей з авантюрними пропозиціями.
Лев Вранці тобі не варто звертати увагу на сімейні конфлікти, інакше зіпсуєш собі настрій. На роботі на тебе чекає глобальний прорив. Нові партнери запропонують вигідну угоду, можеш сміливо погоджуватися. Приймаючи важливі рішення, порадься зі своїм наставником і нікуди не поспішай. Вільний час присвяти наведенню порядку вдома та благоустрою.
Діва. У першій половині дня вдало вирішуватимуться питання, пов'язані з отриманням фінансової підтримки. Сьогодні вдалий день для кредитування і фінансових вкладень. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Не варто ні в чому сумніватися, інакше потрапиш у скрутну ситуацію. Увечері вирушай у гості до старих знайомих, щоб цікаво провести час.
Терези Сьогодні тобі доведеться виконати кілька важливих доручень. Щоб виконати всю необхідну роботу, тобі доведеться звернутися до колеги. У другій половині дня ти зможеш отримати секретну інформацію про своїх опонентів. Не поспішай, зроби висновки і почни підготовку плану дій. Увечері займися приготуванням смачної вечері, щоб порадувати близьких.
Скорпіон Цей день дуже важливий - всі зміни матимуть глобальне значення. Намагайся використовувати всі сприятливі можливості, щоб вийти на новий рівень. Не варто боятися будь-що втрачати, адже на місце втраченого прийде щось краще. У другій половині дня випадкове знайомство дасть можливість отримати фінансову підтримку зацікавленої особи. Вільний час присвяти улюбленому заняттю або творчості.
Стрілець. У першій половині дня тобі доведеться виконати роботу і за себе, і за інших. Не варто псувати собі настрій, просто прийми ситуацію, як даність. У другій половині дня твої партнери можуть спровокувати конфлікт. Уникай будь-яких спроб провокацій, інакше можеш зіпсувати свою репутацію. Увечері намагайся не переїдати і відмовитися від алкоголю та кави.
Козеріг У першій половині дня ти отримаєш важливу звістку від родичів. Не варто відволікатися від виконання своїх робочих зобов'язань. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка цінує твої здібності і знання. Проявивши старанність і наполегливість, ти зможеш досягти гарних результатів. Увечері зроби приємний сюрприз своїй коханій людині.
Водолій. Цей день принесе кілька важливих новин. Не варто сьогодні приймати однозначних рішень, нехай час розставить все на свої місця. У другій половині дня стережися людей з авантюрними задатками. Тобі потрібно покладатися на свій професійний досвід, щоб не припуститися помилки. Увечері постарайся не перевтомлюватися і раніше лягти спати.
Риби Сьогодні ти зможеш завоювати симпатію і прихильність із боку керівництва. Тобі потрібно проявити м'якість і поступливість у спілкуванні з новими партнерами. Використовуй свої старі зв'язки, щоб обійти складні перешкоди. У другій половині дня на тебе чекає прибуток із нового джерела доходу. Купи собі те, що принесе задоволення і приємні емоції.



А зараз — усміхніться :)

У Сомалі за крадіжку відрубують руки і ноги. В Україні цього робити ні в якому разі не можна: уявляєте це видовище, вся Верховна Рада - в інвалідних візках, і нікому навіть указ підписати!



В Америці правосуддя здійснюється за схемою: виявили, довели, посадили.
А в Україні діє інша схема: посадили, довели, виявили, що не того посадили.



У нас із друзями є традиція: щороку 31 грудня ми ходимо ... А ось 1 січня вже ні...

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат