Бокс. Леннокс Льюїс готовий повернутися на ринг заради бою з Кличком

10.10.2013 14:20 СПОРТ

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі знаменитий британець Леннокс Льюїс в інтерв'ю Daily Mail заявив, що готовий повернутися на ринг для поєдинку з одним із братів Кличків.

Більше того, Льюїс повідомив, що під час його візиту до Москви на бій Володимира Кличка з Олександром Повєткіним «росіяни», як їх назвав Льюїс, зробили йому пропозицію про бій з Кличком за 50 мільйонів доларів.

Але Леннокса така сума не влаштовує — він хоче отримати за цей бій 100 мільйонів доларів. І цього разу Льюїс не жартує. Як і росіяни. Леннокс сказав, що вони обмірковують його зустрічну пропозицію.

«Я сказав їм, що через шість місяців я буду готовий вийти в ринг. Я вже перебуваю на попередньому етапі підготовки», — сказав Льюїс.

48-річний Льюїс додав, що вже скинув вагу і впевнений в тому, що наступної весни він зможе побити рекорд легендарного американця Джорджа Формена, який став найстаршим чемпіоном світу в суперважкій вазі за кілька місяців до свого 46-го дня народження. А відібрати чемпіонські титули Леннокс хоче не у Віталія, а у Володимира Кличка.

«Я вже перемагав Віталія, тому мені хотілося б зустрітися з іншим братом. Але подивимося, як воно буде», — сказав Льюїс.


Klitschko VVorld

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Кличко: «Зачем выигрывать нокаутом у Поветкина в Москве? Чтобы расстраивать хозяев?»

ТЕГИ : віталій кличковолодимир кличколеннокс льюїсбокс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат