За дев’ять місяців Чопська митниця Міндоходів пропустила понад 18 млн. тон вантажу

admin 10.10.2013 12:43 СОЦІО

В січні-вересні 2013 року на Закарпатті експортно-імпортні операції здійснили 1 361 суб'єктів господарювання. Всього у Чопській митниці Міндоходів, відповідно до вимог наказу Міністерства фінансів України №634, взято на облік 2 093 осіб-учасників зовнішньоекономічних відносин, які здійснюють операції з товарами.

Фахівцями Чопської митниці Міндоходів за 9 місяців 2013 року оформлено 73 990 митних декларацій.

Вигідне економічне розташування Закарпаття дозволяє активно співпрацювати з торговими партнерами, якими в основному виступають країни-сусіди, серед яких вагомим лідером є Угорщина. Вартість товарів в режимі імпортно-експортного обороту з цією країною складає понад 8,8 млрд. грн. Питома вага зовнішньоекономічних операцій з цією країною складає 43 % при експорті та 56 % при імпорті від усіх експортованих та імпортованих товарів, що переміщувалися через державний кордон України у митних пунктах пропуску Чопської митниці Міндоходів.

За січень-вересень цього року кількість громадян, яких було пропущено через пункти пропуску Чопської митниці Міндоходів, становить понад 6,6 млн.

Зростання фіксується й по кількості транспортних засобів, які було пропущено органом доходів і зборів через митний кордон України. Всього кількість транспорту, яку було оформлено інспекторами за січень-вересень 2013 року, складає майже 3 млн.
Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат