ГУ Міндоходів у Закарпатській області нагадує про терміни подання звітності з ЄСВ

admin 09.10.2013 15:37 СОЦІО

Граничний термін подання звіту за вересень щодо сум нарахованого єдиного внеску 21 жовтня 2013 року.

«З 1 жовтня 2013 року Головне управління Міндоходів у Закарпатській області розпочало адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Відтепер   територіальні органи Міндоходів у Закарпатській області приймають та обробляють звіти про суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Саме на їх адресу потрібно подавати звіти про суми нарахованого ЄСВ» - зазначає Ігор Кріль – начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб.

Для належного виконання функцій з адміністрування єдиного внеску, аби на платниках жодним чином не позначилась зміна адміністратора єдиного соціального внеску, в Міністерстві доходів і зборів України затверджені всі необхідні інструктивні документи.

Нормативно-правові акти (закони України, постанови, накази, листи, звітність), що стосуються єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів за адресою: http://minrd.gov.ua, а також - у всіх центрах обслуговування платників органів Міндоходів у Закарпатській області на інформаційних стендах.

Звіти платники можуть надавати в паперовому та електронному вигляді. У паперовому варіанті необхідно надавати звітність до Центрів обслуговування платників при органах доходів і зборів за місцем взяття платників на облік, а в електронному вигляді звіти надсилаються прямо на сервери Міністерства.

Подати звіт з єдиного соціального внеску в електронному вигляді можливо з використанням цифрового підпису, який безкоштовно видають в Акредитованому центрі сертифікації ключів Міндоходів.

Суми нарахованого єдиного внеску підлягають сплаті на рахунки органів Міндоходів у Закарпатській області, відкриті в Головних управліннях Державної казначейської служби України, які розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі «Реєстри» за адресою: http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/111543.html. Суми єдиного внеску, які надійшли на рахунки територіальних органів Пенсійного фонду України, у тому числі – помилково сплачені, органами Державної казначейської служби України в автоматичному режимі будуть перераховані на рахунки органів Міндоходів.
Головне управління Міндоходів у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат