Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 19.09.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 19 вересня. Прокидайтеся в гарному настрої й налаштовуйтеся на активну роботу. Передостанній день робочого тижня – чудовий привід обмізкувати зроблене й розпочати виконувати щось корисне. Не лякайтеся нових справ, сміливо розпочинайте день із чашечки ранкової бадьорості, і нехай усе вдається. Смачного кавування!

Цитата дня:   Більшість неправильних кроків здійснюють стоячи на місці.   (Томмі Дюара)

19 вересня 2013 року по Закарпатській області: Хмарно з проясненнями, часом дощ, вночі місцями сильний. Вранці в гірських долинах подекуди туман. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 10-15°, у горах місцями вночі 2-5°, вдень 5-10° тепла.
По м. Ужгород: Хмарно з проясненнями, часом дощ. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 13-15° тепла.

За православним календарем 19 вересня ІМЕНИНИ відзначають Авив, Архип, Давид (Давид), Евдоксий, Зинон, Кириак, Кирило, Макар (Макарий), Михайло, Ромил і Фавст.


Сьогодні також:
• Італія, Неаполь: Фестиваль Сент-Дженнеро.
• Чилі: День армії.
• Світ : Міжнародний день пірата


Цей день в історії

1478 — Леонардо да Вінчі завершив роботу над картиною «Мона Ліза»
1559 — біля берегів Флориди затонули п'ять іспанських кораблів, біля 600 людей загинули
1648 — в Квебеці Жаком Бойдоном (Jaceques Boisdon) відкрита перша в Канаді таверна
1654 — в Квебеці зареєстровано перший в Канаді шлюб (11-літня М. Седільо (Marguerite Sedillot) вийшла заміж за Ж. Обушо (Jean Aubucho))
1673 — почалось селянське повстання на Слобожанщині



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Мукачево
16—22 вересня — Європейський тиждень мобільності.


Доміон
До 19 вересня — «Смурфіки -2». Поч. о 12.00, 14.00, 18.30. «Елізіум». Поч. о 16.00, 20.20, 22.10.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі доведеться відволіктися від важливих справ і приділити увагу проблемам родини. Намагайся не перевтомлюватися і піклуватися про своє здоров'я. У другій половині дня на тебе чекає напружена розмова з партнерами. Не поступайся своїми позиціями, прояви винахідливість у прийнятті рішень. Процедури з очищення шкіри дадуть хороший результат.
Телець Тобі варто розслабитися і відволіктися від негативних думок. Сьогодні у тебе з'явиться шанс змінити думку оточуючих про себе. Настав час продемонструвати свої гідності керівництву і колегам. У другій половині дня успіх на переговорах залежатиме від твоєї наполегливості. Вільний час варто присвятити самоаналізу і роботі над своїми недоліками.
Близнюки. Цей день буде насичений динамічними подіями і зустрічами. Тобі слід більше часу приділити своєму зовнішньому вигляду. Пам'ятай, що важливо справити сприятливе перше враження на партнерів. Не варто скромничати, будь вільнішою у спілкуванні. У другій половині дня прислухайся до голосу своєї інтуїції.
Рак. Розташування планет посприяє виникненню протиріч. Розмова з опонентами може призвести до конфліктної ситуації. Тобі не варто себе стримувати, говори те, що ти думаєш. Твоя щирість буде помічена важливою і впливовою особою. Цей день дозволить чітко визначити, хто твій друг, а хто ворог
Лев Сьогодні твій образ має бути м'яким і романтичним, це допоможе згладити конфлікти. Тобі варто тримати в таємниці свої наміри і плани. Конкуренти можуть обігнати, якщо ти не встигнеш вжити відповідних заходів. У другій половині дня не варто довіряти отриманій інформації. Опирайся тільки на тих людей, які допомагали тобі раніше.
Діва.Сьогодні тобі варто випередити конкурентів і суперників. Вдалий збіг обставин допоможе тобі вирватися вперед. У другій половині дня використовуй свої старі надійні зв'язки, щоб отримати потрібний результат. Ти маєш зробити висновки, виходячи з поведінки колег. Нові ідеї можеш обговорювати з керівництвом, ти отримаєш позитивну відповідь.
Терези Цей день сприятливий для відвідування семінарів і конференцій. Освоєння нової інформації піде тобі на користь. Настав час змінити тактику звичних дій. Почни користуватися своєю чарівністю, щоб розширити коло знайомств. На тебе чекає важлива зустріч з особою, яка вкладатиме кошти в твій розвиток.
Скорпіон Сьогодні тобі варто озброїтися терпінням і витримкою. Отримана інформація дозволить тобі випередити конкурентів і суперників. Дій рішуче і ні з ким не обговорюй свої наміри. Твої професійні заслуги відзначить впливова особа. Використовуй ситуацію, щоб отримати додатковий прибуток.
Стрілець. У першій половині дня твої недоліки можуть спричинити конфлікт із керівництвом. Не варто вступати у протиріччя, вияви покірність і спокій. Сьогодні твій таємний недоброзичливець відкриє свої справжні наміри. У другій половині дня тобі варто сконцентруватися на побудові довгострокових планів. Порада досвідченого фахівця допоможе вирішити фінансове питання.
Козеріг У першій половині дня будь уважнішою при підписанні важливих документів. Тобі слід звернутися за порадою до керівника. Нове знайомство принесе вигідні ділові зв'язки. У другій половині дня ділові поїздки будуть вдалими. Твій організм потребує комплексу вітамінів, проконсультуйся з лікарем.
Водолій. Цей день буде складним і емоційно нестійким. Твої колеги спробують створити інтригу, яка може зіпсувати твою репутацію. Не варто звертати уваги на претензії з боку керівництва, ситуація вирішиться сама по собі. У другій половині дня уникай поїздок на далекі відстані. Тобі потрібно знайти спосіб подолання стресових ситуацій.
Риби Цей день підходить для ділових поїздок і налагодження стосунків із новими партнерами. Не варто перейматися через дрібні недоліки в роботі. У другій половині дня ти привернеш увагу впливового чоловіка. Використовуй свої жіночі чари, щоб отримати потрібні ділові контакти. Увечері тобі слід зробити приємний романтичний сюрприз своєму обранцеві.


А зараз — усміхніться :)

У шоколаді містяться речовини, що допомагають при депресії - і це доведено ... Але я віддаю перевагу винограду ... старому, розлитому по пляшках!


- Ти уявляєш, я скинула 500 кілокалорій за пару секунд!
- І як же тобі це вдалося?
- Та... гамбургер впав з рук.



- Ви знаєте, що таке шампанське по-домашньому?
- Ні.
- Це коли чоловік п'є горілку, а дружина шипить.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат