Тюремники доводять неправду Юлі

admin 18.09.2013 16:13 ПОДІЇ

Державна пенітенціарна служба   не на жарт здивована заявами засудженої Юлії Тимошенко щодо умов її тримання. Оскільки те, про що вона говорить, важко не те, що організувати таким чином, та навіть вигадати. Про це повідомляє прес-служба ДПтС.

Зокрема спростовується заява про відеонагляд: «В приміщенні, де тримається засуджена немає жодної відеокамери, у тому числі прихованих камер та “засобів нічного бачення. Відповідно, відеонагляд за Ю.Тимошенко та іншими засудженими жінками (що перебувають на лікуванні) не ведеться».

Не відповідає дійсності й інформація про кількість осіб, які перебувають поряд із засудженою Ю.Тимошенко в лікарні, – повідомляє прес-служба.

«Так, безпосередньо в палаті крім самої Ю.Тимошенко знаходиться лише одна хвора жінка, яка також направлена на лікування з виправного закладу. Варто зазначити, що за період тримання засудженої Ю. Тимошенко у ЦКЛ лікування пройшли близько 10 засуджених жінок».

Як зазначено у повідомленні, персонал лікарні та працівники Качанівської колонії до палати засудженої заходять інколи та лише за необхідності. Варта з числа співробітників виправної колонії здійснює лише охорону блоку, де утримуються засуджені, і це всього дві особи.

«Варто зазначити про банальну річ – охорона приміщень, де перебувають засуджені – це обов’язок пенітенціарних закладів, адже йдеться про осіб, які засудженні до покарання за певні злочини», – повідомляє Державна пенітенціарна служба.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат