Сьогодні ввечері очікуються дуже сильні дощі й вітер

admin 18.09.2013 11:59 СОЦІО

У вівторок, 17 вересня, під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Михайла Поповича відбулася нарада, на якій обговорили заходи реагування під час ускладнення погодних умов на території Закарпатської області.

Упродовж останніх днів на території України спостерігається дія штормового циклону, який супроводжується сильними опадами та поривчастим вітром. Від нього постраждало вже кілька регіонів на сході на півдні країни.

За прогнозами синоптиків на території Закарпатської області дія циклону спостерігатиметься ввечері 17 та 18 вересня. Особливо сильні дощі та посилення вітру очікують о 21.00 17-го та 23.00 18-го вересня. У зв’язку з цим очікується підвищення рівнів води у річках області.

За результатами наради вирішено посилити моніторинг гідрометеорологічної ситуації на території області. Особовий склад і техніка Управління ДСНС України у Закарпатській області перебуватиме у підвищеній готовності та, в разі необхідності, оперативно реагуватиме на ситуації, пов’язані з погіршенням погодних умов.

admin


За матеріалами прес-центру Закарпатської ОДА

ТЕГИ : погодаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат