Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 17.09.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні вівторок, 17 вересня. Додавайте до ранкового кавування приємних емоцій. Не розчаровуйтеся через дрібниці, й успіх супроводжуватиме вам протягом дня. Нехай справи будуть легкими, а співрозмовники до кави – цікавими. Гармонійного вівторка!


Цитата дня:   - ... можливо, у всьому винна осінь; я відчуваю її сильніше, ніж ти. Восени рвуться пакти і все стає недійсним. І людина хоче ... Так, чого ж вона хоче?
- Любові.     (Еріх Марія Ремарк "Тіні в раю")

17 вересня 2013 року по Закарпатській області: Хмарна погода, вночі місцями дощ. Вдень дощ, ввечері сильний. Окремі грози. Вранці місцями туман. Вітер південно-західний 7-12, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 9-14°, вдень 15-20°, в горах місцями вночі 7-9°, вдень 8-13° тепла.
По м. Ужгород: Хмарна погода, вночі дощ, вдень сильний дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-14°, вдень 17-19° тепла.

За православним календарем 17 вересня ІМЕНИНИ відзначають Вавила, Епполоний, Ермиония, Иулиан, Киан, Миан, Мойсей, Прилидиан, Увірваний, Федір (Феодор) і Христодула.


Цей день в історії

1809 — згідно з Фрідріхсгамським мирним договором, який завершив шведсько-російську війну, Фінляндія й Аландські острови від Швеції перейшли під владу Російської імперії
1834 — професора Михайла Максимовича затверджено на посаді ректора Київського університету св. Володимира.
1919 — Оприлюднено відозву головного отамана військ УНР Симона Петлюри до населення соборної України з викладом основних положень програми уряду УНР.
1939 — згідно з пактом Молотова-Рібентропа, радянська армія перейшла східний кордон Польщі — задля окупації територій Західної України та Західної Білорусі.



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Облмуздрамтеатр
17 вересня — фінал Чемпіонату Закарпатської ліги КВН. Поч. о 19.00.

Доміон
До 19 вересня — «Смурфіки -2». Поч. о 12.00, 14.00, 18.30. «Елізіум». Поч. о 16.00, 20.20, 22.10.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. На тебе чекає емоційно напружений день. Намагайся не реагувати на агресію колег і їхні провокації. У другій половині дня утримайся від прийняття однозначних рішень. Велика ймовірність, що партнери можуть не дотриматися своїх обіцянок. Вільний час присвяти догляду за тілом і омолоджувальним процедурам.
Телець У першій половині дня тобі доведеться виконати багато марної роботи. Визначивши важливі пріоритети, ти зможеш впоратися зі складнощами. Розмову з керівництвом краще перенести на більш спокійний час. Твої партнери зроблять вигідну пропозицію, яка принесе прибуток. Увечері спробуй розслабитися за допомогою масажу.
Близнюки. Твій спосіб життя і постійна стомлюваність може викликати збій у роботі організму. Не варто дуже перетруджуватися на роботі, займися аналізом і збором інформації. У другій половині дня твої конкуренти допустять помилку. Намагайся витягти максимум користі з ситуації, що склалася. Трав'яний чай з медом допоможе зняти втому і нормалізувати сон.
Рак. Сьогодні ти будеш в центрі уваги колег. Твої нові ідеї підтримає більшість співробітників і керівництво. Намагайся розробити чітку стратегію дій, і не ухилятися від неї ні на крок. У другій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Використовуй свою чарівливість, тобі вдасться досягти більшого.
Лев Вранці ти можеш забути важливі речі або документи, будь уважнішою. Сьогодні дуже складний і напружений день, тому не звертай уваги на подразники. У другій половині дня сконцентруй усі сили на вирішенні важливого питання. Тобі слід порадитися з керівництвом перед ухваленням рішення. Відпочинок і розслаблення просто необхідні після важкого дня.
Діва.Твоя енергійність принесе гарні результати. Ти встигнеш зробити все, що накопичилося за довгий час. У другій половині дня вирішення юридичних та фінансових питань буде ускладненим. Твої конкуренти залишаться на крок позаду, скористайся цією ситуацією. Увечері варто порадитися з колегами у неформальній обстановці.
Терези Сьогодні ти зможеш налагодити стосунки зі старими партнерами. Запропонувавши додаткові привілеї, тобі вдасться отримати більше прибутку. У другій половині дня не варто сперечатися, можеш опинитися в скрутному становищі. Намагайся уходити від провокацій і не зв'язуватися з авантюристами. Знайди час для вирішення сімейних питань, що накопичилися.
Скорпіон Обставини та випадок супроводжуватимуть твій успіх. Ділові поїздки відкриють нові фінансові можливості. У другій половині дня у тебе з'явиться союзник, який допоможе збільшити дохід. Не варто відкрито говорити про недоліки оточуючих, стримуй себе. Отримана інформація допоможе у вирішенні фінансових питань.
Стрілець. Сьогодні сприятливий день для завершення важливих справ. Ти сміливо можеш припинити стосунки з людьми, які тебе стомлюють. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу, роби все самостійно. У другій половині дня освоєння нових знань допоможе твоєму самовдосконаленню. Не варто приховувати свої недоліки, краще продемонструй гідності.
Козеріг Вранці тобі слід поквапитися і взяти енергійний ритм. Щоб впоратися з усіма поставленими цілями, скористайся допомогою. Не варто займатися тими справами, які забирають багато часу. Сьогодні день для рішучих дій і вдалих змін. Увечері тобі варто провести ділову вечерю з новими партнерами.
Водолій. У першій половині дня будь уважніше на дорозі і в транспорті. Твоя неуважність може дорого обійтися. У другій половині дня уникай зустрічі з керівництвом. Пам'ятай, що поганий настрій притягує додаткові проблеми. Після роботи пройдися по магазинах і купи те, що давно подобалося.
Риби Цей день добре підходить для далеких відряджень. Спілкування з новими людьми змінить твоє ставлення до роботи. Інформація про твоє минуле стане доступною для недоброзичливців. Не піддавайся на шантаж та маніпуляції, борись і чини опір. Самотні Риби можуть зустріти свою Долю в найнесподіванішому місці за незвичайних обставин.



А зараз — усміхніться :)

Хлопчик в дитячому садку уважно дивиться на манікюр виховательки.
- Ольга Олександрівна, у Вас такі нігті довгі ...
- Так. Подобаються?
- Подобаються. Напевно, по деревах лазити добре ...



Мавпи набагато розумніші людей. Вони не почали розмовляти, щоб їх
не змусили працювати.


Вірний спосіб відрізнити справжні перли від підроблених: кинути в оцет.
Справжні - розчиняться.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат