Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Яни Білинець 12.09.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 12 вересня. Прокидайтеся в затишній компанії й плануйте лише цікаві справи на день. Нехай запашна кава дарує заряд бадьорості й надихає на нові звершення. Не розчаровуйтеся через дрібниці й сміливо прямуйте до мети. І все обов’язково вдасться!

Цитата дня:   Ті, кого бачили танцюючими, здавалися божевільними тим, хто не міг чути музику.     (Фрідріх ніцше)

12 вересня 2013 року по Закарпатській області: 12.09 Мінлива хмарність. Вночі слабкий дощ, вдень дощ, місцями сильний, гроза. Вітер південно-західний 5 - 10 м/с під час грози місцями шквал 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 7 - 12° вдень 15 - 20°, в горах місцями 9 - 14°
По м. Ужгород: 12.09 Мінлива хмарність. Вночі слабкий дощ, вдень дощ, гроза. Вітер південно-західний 5 - 10 м/с, під час грози шквал 15 - 20 м/с. Температура повітря вночі 9 - 11° вдень 17 - 19°.


За православним календарем 12 вересня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Арсеній, Гаврило, Григорій, Данило, Євстафій, Єфрем, Іван (Іоанн), Иоанникий, Макар (Макарий), Никодим, Павло, Сава, Спиридон, Фантин, Христофор і Яків (Иаков).

Цей день в історії

490 до н. е.   — Марафонська битва (під час греко-перської війни грецькі війська під командуванням Мільтіада здобули перемогу над перськими військами Дарія І).
1958 — в компанії Texas Instruments створили першу мікросхему
1991 — у Києві демонтували монумент на честь Жовтневої революції на майдані Незалежності



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Філармонія
12 вересня — музичний хіт-парад «Hollywood». Концерт симфонічного оркестру та солістів.
Диригент Вікторія Свалявчик-Цанько.У програмі популярні саундтреки з кінофільмів Голівуду. Поч. о 19.00.

Доміон
До 19 вересня — «Смурфіки -2». Поч. о 12.00, 14.00, 18.30. «Елізіум». Поч. о 16.00, 20.20, 22.10.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

Галерея «Ужгород»  
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.
Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні тобі не варто нікуди поспішати і намагатися випередити події. Все, що вийде з-під контролю, краще відкласти. У другій половині дня тобі варто зайнятися розбором документів. Не варто розраховувати на випадок, роби все ґрунтовно. Увечері спробуй випити заспокійливий чай із збору трав.
Телець У першій половині дня не варто перейматися через виниклі труднощі. Тобі на допомогу прийде особа, яка прискорить робочий процес. У другій половині дня намагайся не упустити можливість поговорити з керівником. Проявивши наполегливість і сміливість, ти отримаєш додаткові привілеї. Увечері краще побути вдома.
Близнюки. Цей день буде напруженим і принесе багато додаткових труднощів. Тобі варто вчитися працювати в команді. Твої результати прямо залежатимуть від роботи колег. У другій половині дня стримуй свої емоції. Боротьба за справедливість не принесе нічого хорошого.
Рак. Сьогодні сміливо можеш братися за найскладніші питання. Обставини будуть сприятливими для вирішення будь-яких справ. Протягом дня намагайся розслаблятися, інакше на тебе чекає занепад сил. Розмову з керівництвом краще відкласти. Збери всю необхідну інформацію, щоб підготувати потрібні аргументи.
Лев У першій половині дня твій настрій може бути пригніченим. Не варто перекладати своє невдоволення на оточуючих. Тобі потрібно навчитися просити прощення за свої неправильні дії. Отримавши прихильність з боку керівництва, ти зможеш отримати додатковий прибуток. Вечір краще провести в колі сім'ї.
Діва.Сьогодні на тебе чекає важлива зустріч з особою, яка допоможе реалізувати важливі плани. Намагайся бути загадковою і ухилятися від питань. Тобі потрібно всі сили спрямувати на реалізацію нових проектів. У другій половині дня колеги можуть спровокувати тебе на конфлікт. Не звертай уваги на критику оточуючих і плітки за спиною.
Терези Тобі доведеться виступити в ролі миротворця в конфліктній ситуації. Проявивши мудрість і стриманість, ти зможеш підняти свій авторитет. Сформована ситуація піде тобі на користь. У другій половині дня утримайся від різкої критики колег. Вільний час варто присвятити своїй зовнішності і придбанню нових аксесуарів.
Скорпіон Цей день принесе важливі зміни. Люди, з якими ти зустрінешся, допоможуть піднятися на вершину слави. Тобі варто діяти спонтанно і непередбачувано. У другій половині дня твоя поведінка має бути жорсткою і безкомпромісною. Не варто йти на поступки, тоді ти отримаєш бажаний результат.
Стрілець. Цей день буде рутинним і монотонним. Тобі доведеться виконати накопичену роботу, щоб не мати складнощів. Від допомоги з боку краще відмовитися. У другій половині дня керівник дасть тобі важливе доручення. Всю наявну інформацію потрібно тримати в секреті від колег, інакше виникнуть ускладнення.
Козеріг Вранці на тебе чекає приємний сюрприз на роботі. Твої старання помітить керівництво, і ти отримаєш фінансову винагороду. У другій половині дня намагайся не втручатися в чужі конфлікти. Зосередившись на важливій меті, ти знайдеш вірне рішення. Увечері тобі потрібно розслабитися в приємній обстановці.
Водолій. Вранці можливі складності, які відволікатимуть тебе від наміченого плану. Не варто панікувати і приймати необдуманих рішень. Перебуваючи в полоні обставин, тобі доведеться змінити своє рішення. У другій половині дня можуть виникнути труднощі в спілкуванні з новими партнерами. Тобі слід навчитися терпінню і витримці, щоб здобути перемогу.
Риби Сьогодні приділи більше уваги своїй зовнішності. Підкресли свої гідності і зроби гарну зачіску. У другій половині дня на тебе чекає зустріч з людиною із минулого. Використовуючи свою чарівність, ти зможеш отримати підтримку впливової особи. Ділова вечеря може затягнутися, тому скасуй свої плани на вечір.



А зараз — усміхніться :)

Я не п'ю, не курю, не гуляю з жінками, лягаю рівно в 10, встаю в 6, слухняний, терплячий, коротше шкідливих звичок немає, але коли я вийду з в'язниці все круто зміниться! ..


- Чи може поява дитини в сім'ї стати причиною конфліктів?
- Так, якщо дитина з'явилася пізно і в нетверезому вигляді.


Розмова між пацієнтами психіатричної лікарні.
- Давай я тобі в голову цвях заб'ю.
- Ти що, дурень, а якщо по цвяху схибиш?!

Rionews, фото Яни Білинець

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат