Павло Балога знову йде на вибори. На цей раз від опозиції

admin 02.09.2013 10:17 ПОЛІТИКА

Павло Балога знову йде на вибори. На цей раз від опозиції
На перевиборах по територіальному виборчому округу № 71 (центр - місто Хуст Закарпатської області) від опозиції може бути виставлений в якості єдиного кандидата Павло Балога.


Як повідомив Полеміці джерело, близьке до керівництва ВО Батьківщина, його кандидатура зараз вивчається.
У свою чергу Павло Балога, нібито, досяг домовленості про відмову від участі у перевиборах з цього ТВО з основним кандидатом від опозиції, головою обласної організації ВО Батьківщина Олександром Каменяшем. Це, за інформацією Полеміки, стало можливо завдяки запропонованій Каменяшу солідної матеріальної компенсації.Крім того, Балога, у разі перемоги, готовий стати спонсором обласної парторганізації ВО Батьківщина.

Нагадаємо. що Павло Балога - рідний брат депутата Віктора Балоги. 8 лютого 2013 Вищий адміністративний суд скасував депутатські повноваження Павла Балоги. Після обрання Балоги народним депутатом у 2012 році він вступив у фракцію Партії регіонів, але вже в грудні написав заяву про вихід з фракції повідомляє - polemika.com.ua

Наше видання не виключає, що депутатом Верховної Ради захоче стати і інший брат Віктора Балоги нинішній голова Закарпатської обласної ради Іван Балога.
Судячи з наших досліджень, Іван Балога має більше шансів перемогти на цьому окрузі, він більш креативний та має більший рейтинг у виборців ніж Павло.

Головним опонентом Балог на цьому окрузі стане Степан Деркач, який при правильно побудованій виборчій компанії має набагато більші шанси від усіх ймовірних кандидатів, впевнено перемогти на цьому окрузі.

Новини Закарпаття

admin

Коментарі :


02.09.2013 11:47 Хуст

Хай=хай!!! Вибори то дубрі!! Най мало дороги полатавуть, мало шось дітям зроблять, школі, ФАПу поможуть, то гляди хоть якийсь хосен із нього буде! Але голосовати за нього ми ай зато не будеме. Брехливим Балогам нічого робити у парламенті, листя на виноградниках най ідуть грабати.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат