На закарпатських правоохоронців чекає жорстка переатестація

admin 30.08.2013 13:49 СОЦІО

Президент України Віктор Янукович пообіцяв, що найближчим часом на всіх українських силовиків чекає масова та жорстка переатестація.


Про це він заявив в інтерв'ю провідним українським телеканалам, передає ТСН.

"Я не можу сказати погано про тих людей, які приносять користь. Які захищають людей. Але в усіх правоохоронних органах відбувається підготовка до атестації. До жорсткої атестації", - заявив гарант.

Крім того, нових правоохоронців будуть відбирати за жорсткішими критеріями.

"Ми хочемо, щоб у нас усіх були рівні умови. Для цього треба серйозно реформувати систему правоохоронних органів. Кримінально-процесуальний кодекс потрібно впроваджувати. Це займе декілька років", - продовжив Янукович.

Нагадаємо, що Янукович визнав, що на його рішення значно впливають майбутні вибори президента. Президент переконує, що економіка та політика ідуть пліч-о-пліч.

admin

Коментарі :


09.09.2013 20:29 123

123


07.09.2013 14:15 беркут

беруть не лем без освіти а й дебілу, неграмотних, психічно неврівноважених, алкоголіків, наркоманів. Шкода тих дітей, які розумні, хочуть робити в міліції а їм роблять всякі кадрові перешкоди просять гроші за направлення в первоначалку та інші питання. А дебілам усе везе, лем потом люди прості страдавуть від результату роботи міліції


06.09.2013 17:07 вася

брехня. зараз в міліцію беруть усіх підряд на зарплату 1500 грн. без відповідної освіти, тих хто не служив у армії, раніше судимих...


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат