Футболісти з Закарпаття стали чемпіонами України (ФОТО)

admin 15.08.2013 09:45 СПОРТ

11 серпня на стадіоні Центрального Парку у Вінниці відбулися фінальні ігри Чемпіонату України з американського футболу. Перемогу здобули «Ужгородські Лісоруби».

Для того, щоб поїхати у Вінницю як фіналісти «Лісоруби» пройшли не простий шлях. Спочатку у Рівному на виїзді розгромили господарів з рахунком 52:0, потім дома перемогли Львів 52:14. 13 липня у Львові господарі знову програли гостям: 0:40, а 27 липня вже дома ужгородці знову перемогли Монархів з Рівного: 24:0.

Відбулись матчі за 3-4 місце між «Азовськими дельфінами» і «Львівськими левами». Перемогу здобули перші, які і зайняли почесне третє місце.

Після перерви на полі зустрілись команди, які отримали першість у східному девізоні - «Вінницькі вовки» та у західному девізіоні - «Ужгородські лісоруби».

На початку гри «Вовки» вирвались вперед. Неабияку підтримку команді надавли глядачі, яких була рекордна кількість на стадіоні під час цього матчу з американського футболу - 2000 людей.

І так співпало, що і суддя теж був з Вінниці. Але після першої половини гри команди пішли на перерву з нічийним рахунком 14:14.

Вже у другій половині «Лісоруби» показали шо таке досвід та віра у перемогу і привезли у Закарпаття довгоочікуване чемпіонство України. Перемогли суперників з рахунком 44:20.

Матчі відбулися на стадіоні Центрального парку м. Вінниці і триватили 5 годин. Для глядачів протягом 2 ігор виступав вінницький гурт SOUR CREAM MADNESS та працював професійний коментатор, роздавалися правила, лотерейні квитки (після фінального матчу провели розіграш призів).

Нагадаємо, що у складі збірної з американського футболу грає також і проректор з науково-педагічної роботи Ужгородського національного університету Федір Шандор.

Тренер Юрій Нагорняк задоволений результаттом підопічних і щиро привітав команду з здобутим результатом.

Команда «Ужгородські лісоруби» вдячні ректору УжНУ, доктору технічних наук, професору Федору Ващуку за моральну і матеріальну підтримку.

admin


За матеріалами сайту УжНУ

ТЕГИ : американський футболУжНУЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат