Табачник судитиме іноземні таланти у Закарпатті

admin 15.08.2013 09:23 ДОЗВІЛЛЯ

 

У Виноградові 15-й фестиваль «Кришталеві грона» збере представників різних країн світу.


На ювілейний Міжнародний конкурс-фестиваль сучасної пісні і танцю «Кришталеві грона 2013» приїдуть конкурсанти з усіх регіонів України, а також з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.
Про це повідомив директор фестивалю, член Національної Ліги українських композиторів, керівник арт-клубу «Прем’єра»  Андрій Гріга.

Фестиваль триватиме вже 15-й рік поспіль. Наразі організатори отримали вже понад 100 заявок на участь у популярному конкурсі. А учасниками фестивалю стануть кілька сотень талановитих виконавців.
«Ювілейний статус – це перша його особливість. Тому рівень проведення заходу має бути відповідним.
 Головою журі буде Народний артист України Ян Табачник. Співголова –  наш знаний і шанований усіма земляками народний артист України Петро Матій», – каже Андрій Гріга.  
За його словами, над оформленням сцени працюватимуть фахівці зі Львова і Тернополя. «LED-cітку, яка буде фоном для сцени, вони ще на фестивалях не встановлювали. Тому вперше вона буде саме на Закарпатті, у Виноградові на «Кришталевих гронах», – каже директор заходу. «Нині здивувати людей чимось важко. Але ми працюємо над тим, аби дійство було видовищнішим, а сцена – феєричнішою. Витрати будуть, звісно ж, більшими, але воно цього варте. Задній фон сцени – весь у екранах, на всі чотири метри висоти. LED-сітка – ось це і буде новинкою фестивалю»,- повідомив головний організатор.

До Виноградова на фестиваль-конкурс  приїдуть таланти з майже всіх областей України. Будуть учасники з Польщі, Росії, Молдови, Румунії, Угорщини, Казахстану, Австрії.
24-27 серпня триватиме конкурсна програма фестивалю, а на 28 серпня заплановано гала-концерт, що вже традиційно відбудеться у парку Перені, що у центрі Виноградова. Початок — о 18.00.

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : Ян ТабачникфестивальКришталеві гронаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат