Футбол, Збірна України. Через Ізраїль на Сан-Марино і Англію (АНОНС СЬОГОДНІШНЬОГО МАТЧУ)

14.08.2013 14:21 СПОРТ

Збірна України, за три матчі зумівши перевернути все з ніг на голову в своїй групі по відбору до ЧС-2014, готується до вирішальних ігор, які й визначать володарів путівки на бразильський Мундіаль. Після феєричної перемоги у Чорногорії Михайло Фоменко збирає команду на контрольний поєдинок проти Ізраїлю з прицілом на Сан-Марино і Англію.

Матчі відбору до ЧС-2014 відбудуться 6 та 10 вересня. Україна зіграє із Сан-Марино і з Англією. Після шести матчів Україна знаходиться на третьому місці в групі «Н». Загалом нашій команді залишилося зіграти чотири матчі: два із Сан-Марино, домашній з Англією і домашній з Польщею.

Сьогодні також відбудеться один матч у групі «F». Північна Ірландія прийматиме Росію.

Турнірне становище у групах.

У рейтингу ФІФА Україна на 28 позиції. Ізраїль 63-й.

Статистика взаємовідносин України та Ізраїлю на користь останніх: +1=2–2. Голи: 5:5.
Усі матчі збірної.

На матч з ізраїльтянами Михайло Фоменко викликав 26 гравців. Найбільше представництво у «Дніпра», «Шахтаря» та «Динамо» — по 6 гравців. «Металіст» — представлений двома гравцями, інші команди одним виконавцем. У той же час у нашій збірній чотири гравця травмовані: Степаненко, Гармаш, Хачеріді та Селін. Під питанням участі у матчі Андрій Ярмоленко.

Збірна України

У збірній Ізраїлю, як і в нашій збірній, в основному гравці місцевого чемпіонату.

Збірна Ізраїлю

Михайло Фоменко: «На полі дізнаємося, хто кого перехитрить»

Контрольный матч відбудеться у Києві на НСК «Олімпійський». Початок о 21:00. Поєдинок транслює телеканал «Інтер». На широкоформатних кіноекранах трансляцію можна подивитися у комплексі відпочинку «Arizona», що знаходиться у парку ім. Горького. Приємного вечора.

ТЕГИ : збірна україни з футболу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат