Міндоходів закликає закарпатців внести платежі до 14 серпня

admin 13.08.2013 09:19 СОЦІО

Авансові платежі з ПДФО необхідно сплатити до 14 серпня.

Це стосується фізичних осіб – підприємців, які працюють на загальній системі оподаткування. Головне управління Міндоходів у Закарпатській області нагадує, що Податковим кодексом України для таких суб’єктів господарювання передбачена сплата авансових внесків з податку на доходи фізичних осіб щоквартально протягом року. Підприємець самостійно повинен розрахувати суму оподатковуваного доходу, але не менше як 100% річної суми податку з оподатковуваного доходу за минулий рік. Згідно з Податковим кодексом сплата до бюджету по 25 відсотків щокварталу повинна проходити до 15 березня, до 15 травня, до 15 серпня і до 15 листопада.

Остаточний розрахунок податку на доходи фізичних осіб за звітний податковий рік здійснюється платником самостійно згідно з даними, зазначеними в річній податковій декларації, з урахуванням сплаченого ним протягом року податку на доходи фізичних осіб та збору за провадження деяких видів підприємницької діяльності на підставі документального підтвердження факту їх сплати.

Надмірно сплачені суми податку підлягають зарахуванню в рахунок майбутніх платежів з цього податку або поверненню платнику податку в порядку, передбаченому цим Податковим кодексом України.

admin


За матеріалами Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

ТЕГИ : МіндоходівподаткиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат