Американський футбол. «Лісоруби» чемпіони Першої ліги (ВІДЕО)

13.08.2013 13:12 СПОРТ

У першій лізі (другий дивізіон) ЧУ з американського футболу відбулися фінальні зустрічі, у яких визначилися медалісти турніру. Переможцями першості стали ужгородці, проте ще не відомо чи будуть «Лісоруби» заявлятися до Вищої ліги. Нагадаємо, у 2009 році ужгородці стали чемпіонами України у Вищій лізі, перервавши багаторічну гегемонію Донецька у цьому виді спорту.

Фінальний матч у Вінниці розпочався вдалою атакою місцевих «Вовків». Після чого вінничани декілька хвилин тримали рахунок 6:0. Однак, уже до кінця першого періоду рахунок вирівнявся і на перерву команди пішли з результатом 14:14. З другого періоду «лісоруби» почали активно пресингувати і матч закінчився з рахунком 44:20 на користь ужгородців.

Віталій Мельник, капітан «Лісорубів»: «Першу половину трохи нервували, бо в нас багато нових гравців. Але досвідчені гравці змогли заспокоїти гру, другу половину ми вже мали більшу перевагу, тому й перемогли. Але достойна гра обох команд, дякуємо Вінниці, дуже шикарно нас прийняли, все було супер.

Після завершення всіх ігор відбулось нагородження президентом Федерації американського футболу України Сергієм Кіреєвим, який зауважив, що «Вінницькі вовки» мають змогу тепер виступати і в Вищій лізі, проте остаточне рішення — за ними. «Ця команда здатна конкурувати з хорошими командами Вищої ліги», — каже Сергій Кіреєв.

Перша ліга. Фінал. 11 серпня:

Матч за третє місце

«Леви» (Львів) — «Дельфіни» (Маріуполь) — 0:64

Матч за перше місце
«Вовки» (Вінниця) — «Лісоруби» (Ужгород) — 20:44

За інф. ФАФУ, vinbazar.com та 20minut.ua.

Фотографії з матчу можна подивитися перейшовши за посиланнями на джерела.

ТЕГИ : американський футболфк лісорубифк вовки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат