Юридичні особи мають до 31 січня подати декларацію по податку на нерухомість

admin 23.01.2013 10:32 СОЦІО

Юридичні особи - власники житла, самостійно обчислюють податок на нерухоме майно. І не пізніше 31 січня повинні подати декларацію з цього податку до податкового органу за місцезнаходженням житлової нерухомості.

З 1 січня 2013 року запроваджено податок на нерухоме майно, яким оподатковується житлова нерухомість.Платниками цього податку є як фізичні, так і юридичні особи, які є власниками житла.Фізичним особам податкова інспекція до 1 липня   надішле повідомлення з визначеною сумою податку. Протягом 60 календарних днів, наступних за днем отримання такого повідомлення, податок необхідно сплатити до місцевого бюджету за місцезнаходженням   житла.А юридичні особи зобов’язані самостійно обчислити суму податку і до 1 лютого подати до податкової інспекції податкову декларацію з податку на нерухоме майно. Форму декларації оприлюднено на веб-порталі ДПС України у розділі «Податок на нерухоме майно».

Сплачувати цей податок юридична особа повинна щокварталу авансовими внесками протягом 30 числа місяця, наступного за звітним кварталом.

admin


За матеріалами віддіу взаємодії із ЗМІ та громадськістю   ДПС у Закарпатській області

ТЕГИ : податокЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат