Виконком дозволив встановити 18 нових рекламних щитів

09.08.2013 17:48 РАТУША

Причому мер запевняє, нібито йому невідомо, кому вони належать.

Відтак без дискусій і консультацій із громадськістю дозволили рекламу на головних міських перехрестях міста.

Згідно з одноголосно ухваленим рішенням «Про зовнішню рекламу», у місті розмістять 18 нових рекламних щитів, які вмонтують у рекламну огорожу. Вони з’являться на перехрестях пр. Свободи та вул. Заньковецької, пр. Свободи та вул. Швабської зі сторони Православної церкви на проспекті Свободи, перехресті вул. Грушевського і 8 Березня й перехресті зі сторони пл. Кирила та Мефодія й належать ТОВ «РІ Куб».

Ще 7 рекламних щитів облаштують навпроти універмагу «Україна» на перехресті пр. Свободи та вул. Швабської. Йдеться про декоративну огорожу, з якої було демонтовано рекламні щити фірми «Білий Барс» через відсутність дозвільних документів і з причини заборгованості перед містом за оренду. Цю декоративну огорожу виконком видав ТОВ у оренду до жовтня наступного року. За інформацією джерела в міській раді, до фірми мають пряме відношення заступник міського голови Ужгорода Беляков і депутат-«регіонал» Мандич.

Погорєлов після виконкому запевнив журналістів, що не знав, кому належить ТОВ «РІ Куб», але, за його словами, «кожна людина, в тому числі й члени сімей заступників», має право на підприємницьку діяльність.

Коментарі :


10.08.2013 23:11 беркут

та кильо треба тих рекламних щиту аби поховати тих бариг? весь город у щитах з голими курвами, піжонами, мажорами і т.д.


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат