Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 07.08.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 7 серпня. Будьте в курсі найважливіших подій вже зранку, однак не перевтомлюйтеся від сприйняття інформації. Варто залишати для себе хоча би кілька хвилин ранкової насолоди, щоб зустрічати прийдешній день у гармонії з собою. Ароматного кавування й корисних справ сьогодні!

Цитата дня:   - Для чого тобі потрібні обладунки, якщо всередині тебе нічого захищати? Людині властиво приховувати в собі щось більше ніж вона сама.     ( Антуан де Сент-Екзюпері "Цитадель")

7 серпня 2013 року   по Закарпатській області: Невелика хмарність без опадів. Вітер східний 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі 15 - 20°, вдень 28 - 33°, на рівнині 34 - 37°. В горах місцями: вночі 10 -15°, вдень 20 - 25°.
По м. Ужгород: Невелика хмарність без опадів. Вітер східний 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі 16 - 18°, вдень 34 - 36°.

За православним календарем 7 серпня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Ганна, Аттал, Бландина, Вивлия (Біблія), Виттий, Євпраксія, Епагаф, Іраїда, Макар (Макарий), Матур, Олімпіада, Понтин, Сакт і Христофор.


Сьогодні також:
  Канада: Громадянське свято
  Кот-д'Івуар: День незалежності


Цей день в історії

1803 — Російський мореплавець Крузенштерн почав перше навколосвітнє плавання.
1888 — Знайшли першу жертву Джека-Різника.
1907 — Російський фізик Борис Розінг одержав патент за винахід першої системи телевізійного зображення.
1918 — Українська Держава й Область Війська Донського підписали договір про кордони.



Що сьогодні   буде в Ужгороді та краї

Мукачево, площа Миру
7 серпня — міська акція вільного виставкового проекту обміну фотографіями «Сушка». Поч. о 18.00.


Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 8 серпня — «Самотній рейнджер» Поч. о 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 та 22.40.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Перша половина дня підходить для вирішення юридичних питань. Вам вдасться отримати довгоочікуване рішення, яке допоможе полегшити вашу роботу. Намагайтеся знайти компромісне рішення під час колективної роботи. Краще поступитися ворогові і мати привілеї, ніж проявити впертість, маючи втрати. Вільний час присвятіть спілкуванню з приємними вам людьми.
Телець Сьогодні вам слід остерігатися інтриг у колективі і не давати колегам приводу для пліток. Займіться роботою з документами і наведіть порядок у справах. У другій половині дня вам вдасться викрити таємну змову недоброзичливців. Ваші дії заохотить керівник. Не втрачайте вдалого моменту, щоб поговорити про кар'єрне зростання з начальством.
Близнюки. Ваші сумніви і вагання можуть призвести до фінансових втрат. Обставини нададуть можливість відзначитися серед колег. Ваша ідея отримає схвалення з боку керівництва. Не бійтеся братися за кілька справ одночасно. Якщо ви правильно розподілите свої сили, вам вдасться вирішити потрібні питання.
Рак. У першій половині дня вам варто відмовитися від спілкування з людьми, які вам приносять клопоти. Постарайтеся зосередитися на вирішенні фінансових питань. Ви отримаєте допомогу від людини, на яку навіть не розраховували. У другій половині дня вам слід звернути увагу на побудову нових ділових зв'язків. Спілкування з людьми принесе хороші перспективи і можливість вигідного союзу
Лев Вам варто боротися за впровадження своїх ідей. Не зупиняйтеся перед дрібними перешкодами і труднощами. Сьогодні вам буде супроводжувати удача, тому дійте рішуче і швидко. У другій половині дня вас чекає перегляд умов роботи зі старими партнерами. Щоб зберегти прибуток, вам доведеться піти на поступки і додаткові умови.
Діва. Вранці вам слід ухилитися від сімейного конфлікту і з'ясування стосунків. Намагайтеся, щоб ваш настрій не вплинув негативно на виконання робочих обов'язків. У другій половині дня у вас попереду напружений діалог з опозицією. Шукайте рішення, яке допоможе уникнути фінансових втрат. Допомога з боку керівника дасть можливість швидко врегулювати проблемну ситуацію.
Терези Перша половина дня принесе ряд розбіжностей з колегами. Вам варто викласти своє бачення проблеми особисто керівнику. Відстоюйте свої інтереси і фінансову вигоду всіма доступними способами. У другій половині дня вам надійде важлива інформація від близького друга. Не поспішайте приймати рішення, почекайте сприятливих для вас обставин.
Скорпіон Цей день принесе удачу для будь-якого виду рекламної діяльності. Ви знайдете нові способи збільшення прибутку. У другій половині дня вам варто зайнятися відновленням старих ділових контактів. Ви отримаєте вигідну пропозицію, яка буде приносити стабільний дохід. Вільний час варто присвятити спілкуванню з близьким другом, який дасть важливу пораду.
Стрілець. Вранці вас чекає конфліктна ситуація дорогою на роботу. Знайдіть спосіб, щоб підняти собі настрій. Ваші колеги запропонують об'єднати сили для досягнення більш високого результату. Не варто приймати рішення раптово, візьміть час, щоб оцінити недоліки. Вільний час вам варто присвятити спілкуванню з цікавими людьми, які вас радують.
Козеріг День принесе удачу у вирішенні питань з нерухомістю. Ви сміливо можете брати кредит у банку або вкладати в розвиток свій капітал. У другій половині дня вас чекають напружені переговори з партнерами. Витримка і вміння переконувати співрозмовника допоможуть вам здобути перемогу. Ділова вечеря з колегами допоможе зміцнити довіру з боку опонентів.
Водолій. Сьогодні вас чекає втомлива бесіда з керівництвом. Нові вимоги начальника можуть вас налякати. Не варто сприймати інформацію занадто серйозно. Обговоріть свої проблеми з колегами, тоді вам вдасться знайти вихід зі складної ситуації. Вільний час варто присвятити спілкуванню з природою, щоб скинути негатив і втому.
РибиВаша стомленість і млявість будуть перешкоджати прийняттю правильних рішень. Перенесіть всі важливі справи та зустрічі на другу половину дня. Обдумуйте кожен свій крок до дрібниць, будь-яка помилка буде вам дорого коштувати. У другій половині дня допомога колеги дасть можливість збільшити прибуток. Увечері вам варто відволіктися від усіх проблем, сходіть у кіно або на концерт.



А зараз — усміхніться :)


Доводиться засинати, коли спати не хочеш, щоб встати коли не хочеш, щоб встигнути туди, де бути не хочеш. Офігенна штука - життя.



- Чого не спиш?
- В неті сиджу.
- Круто, а я в гостях.
- В кого?
- В тебе!


- Люся, тсс ... Акуратно роздягайся і проходь. Тільки дуже тихо, всі сплять.
- А точно всі сплять?
- Та точно! Що я, свою казарму не знаю, чи що?

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат