Новий салон мережі «Світ оптики» розпочав свою роботу з унікальних пропозицій

02.08.2013 17:13 ПОДІЇ

«Світ оптики — Прогрес» — новий магазин відомої вже мережі «Світ оптики».

Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон оптики за адресою пр. Свободи, 40 (біля салону «МТС» навпроти піцерії «Деліція»). Зручність розташування та паркування дозволить вам у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

У новоствореній оптиці зазначають: незважаючи на фінансові можливості, кожен відвідувач салону знайде тут необхідні для себе лінзи та оправи за своїм гаманцем, а якість послуг та професійний підхід, про який мережа «Світ оптики» дбає вже 15 років, залишать клієнта задоволеним.

Щодо цін, вартість пари найбільш популярного цінового сегмента окулярних лінз становить від 38 до 84 грн., вартість оправ починається від 65 грн., а далі вже за забаганками клієнта. Також широкий вибір дитячих та підліткових оправ, справжніх сонячних окулярів «POLAROID» та «Ray Ban». До того ж саме тут можна підібрати відомі ще з часів Союзу німецькі лінзи «Carl ZEISS», якість яких перевірена майже двома століттями.

Акції та спеціальні пропозиції є однією з фішок мережі салонів «Світ оптики», зокрема вже з 1 серпня стартувала акція для всіх відвідувачів «Світ оптики — Прогрес» — «принесіть свої старі, непотрібні окуляри та обміняйте їх на нові з доплатою». Окуляри, які не вартують і гривні, приймуть від вас у салоні в еквіваленті 15 грн. і віднімуть цю суму від вартості придбаних вами окулярів. Навряд чи ще десь ви зможете обміняти непотріб на реальну річ. Але такою пропозицією ви можете скористатися лише до 31 серпня.

Ще однією рисою роботи мережі є зручність та швидкість, коли все, що необхідно, можна зробити на одному місці й за короткий час. Тут ви можете безкоштовно (!) з допомогою оптометриста підібрати окуляри та перепровірити свій зір за допомогою спеціального комп'ютера «ZEISS».

Крім того, в оптиці працює майстер, який швидко відремонтує ваші окуляри, якщо вони зламалися, а також оперативно виготовить нові. При придбанні оправи і лінз у салоні робота майстра з виготовлення нових окулярів безкоштовна. Відрадно, що мережі салонів «Світ оптики» можна довіряти, адже тут вам дійсно хочуть допомогти.

I насамкінець Сергій Павленко, директор мережі салонів «Світ оптики», наголошує: «Будьте обачними і не піддавайтеся на пропозиції шахраїв, які ходять по офісах та під іменем нашої мережі пропонують вам придбати окуляри. «Світ оптики» реалізує свою продукцію виключно в мережі своїх салонів і ніяких продавців по місту не розсилає». Якщо до вас приходили такі люди, повідомте про це у будь-який із салонів міста за адресами: м. Ужгород, вул. Собранецька, 16; вул. Капушанська, 21 (навпроти центрального входу в обласну лікарню), вул. Минайська, 35-а (район «Осетія») та за новою адресою: проспект Свободи, 40 — салон «Світ оптики — Прогрес» — тел. 67-19-75.

ТЕГИ : світ оптики

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат