«Для створення бази відпочинку   біля СК «Юність» потрібне бажання людей, що мають владу і кошти...»

02.08.2013 15:34 РАТУША

Так вважають наша читачка Ольга Пономарьова з Ужгорода, а також чимало її однодумців. Ось що пані Ольга пише в листі до редакції. «Будь-який населений пункт стає привабливим для життя при наявності в ньому інженерних комунікацій, чистих вулиць і дворів, зелені, всього того, що створює комфорт для людської душі й очей.


Не останнє місце при цьому мають природні відкриті водойми, що роблять повітря свіжим, біля яких можна відпочити. Багато ужгородців пам’ятають ще пляжі на річці Уж у с. Невицьке, базу відпочинку на штучному Оріховському озері. Куди все подівалося? Питання залишається без відповіді. Чималі кошти вкладені, списані й... усе забуто.

В нашому місті є територія, придатна для створення літньої бази відпочинку. Це кар’єр колишнього цегельного заводу майже в центрі Ужгорода (біля спорткомплексу «Юність» і тенісних кортів). Колись на цьому місці планувалося створення парку Перемоги. Тоді тут встановили знак, висадили деревцята... Минув час. Менше, ніж за 2 роки держава святкуватиме 70-ту річницю Перемоги, а парку як не було, так, напевно, вже ніколи й не буде. Територія всуціль забудована церковними об’єктами, якими користуються не так і багато мешканців нашого міста.

А кращого місця для створення зони відпочинку з облаштуванням пляжу поряд із тенісними кортами в місті просто не існує! Тут є водойма, в якій можна плавати влітку, й немає потреби їздити десь далеко, а взимку її можна використовувати для катання на ковзанах. І для цього потрібно не так уже й багато: воля й бажання людей, що мають владу і кошти, та політична воля чиновників.

Літо скоро закінчиться, але будуть наступні роки і знову прийде літо, коли так хочеться, не покидаючи рідного міста, позасмагати й поплавати.

Особисто я й мешканці навколишніх будинків із задоволенням користуємося водоймою, яка є котлованом колишнього цегельного заводу. Хочеться, аби таку ж радість отримували й інші мешканці міста на облаштованій належно території », — пише п. Ольга Пономарьова.


ДО ТЕМИ:
До осені запрацюють спортивні майданчики по поблизу   СК «Юність»

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


03.08.2013 22:44 беркут

я поділяю думку, мрію з Ольгою. но Ви дарма написали це в мережі. я Вам зпрогнозую таке, прочитавши Вашу статтю, якиїсь барига зараз відгородить озеро із зоною взагалі, построїть можливо зону відпочинку і за наші з вами гроші буде жировати. а держава як завжди немає коштів на утримання таких зон відпочинку. Інший варіант, жирний кот просто там буде жити і нікого небуде пускати. А чомуб не взяти в комунальне господарство, брати символічну обосновану плату і щоб віддихали усі і бідні ібагаті, що майже неможливо!


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат