Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 02.08.2013 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні п’ятниця, 2 серпня. Релаксуйте зранку і не переймайтеся через дрібниці протягом дня. Нехай навколо буде якомога більше позитивних людей, щирих емоцій, а також неймовірний аромат свіжозвареної кави. Затишку вам наприкінці тижня й хорошого відпочинку на вихідних!

Цитата дня:   - Життя коротке, щоб витрачати його на речі, які не приносять задоволення. Якщо є голова на плечах і достатньо завзяття у серці, будь-яка мета буде під силу. Якщо щось подобається - роби. Не подобається - полишай не роздумуючи.
(Річард Бренсон)

2 серпня 2013 року по Закарпатській області: Мiнлива хмарнiсть, вночi без опадiв, вдень без iстотних опадiв. Вiтер пiвнiчно- захiдний 5-10 м/с. Температура повiтря вночi 11-16°, вдень 26-31°, в горах мiсцями вночi 8-10°, вдень 18-23° тепла.
По м. Ужгород: Мiнлива хмарнiсть, без опадiв. Вiтер пiвнiчно- захiдний 5-10 м/с. Температура повiтря вночi 13-15°, вдень 29-31° тепла.

За православним календарем 2 серпня ІМЕНИНИ відзначають Арон (Аарон), Аврамий, Олександр, Панас, Георгій, Юхим (Евфимий), Іван (Іоанн), Ілля (Илия), Касян (Кассиан), Костянтин, Кузьма (Косма), Леонтій, Микола, Петро, Сава, Сергій (Сергий), Тихін і Федір (Феодор).



Сьогодні також:
• Міжнародний день голокосту ромів
• В Гайані   — День свободи.
• День аеромобільних військ (День десантника).
• День святого пророка Іллі


Цей день в історії

1791   — у Відні Жан-П’єр Бланшар провів перші успішні випробування парашута: з повітряної кулі він скинув домашніх тварин.
1802 (14 термідора Х року)   — Наполеон Бонапарт був проголошений довічним Першим консулом.
1865 — у видавництві Макміллана вийшло перше видання книги Льюїса Керрола «Пригоди Аліси в країні Чудес».
1887   — Ровелл Ходж запатентував колючий дріт.


Що сьогодні   і на вихідних буде в Ужгороді та краї

Кафе «Мир» (вул. Капушанська)
З 4 серпня — фотопроект «Кімната» Нати Попової.

Бобовище, Мукачівський район
3 серпня — «Summerland Open Air Festival». Поч. о 18.00.

Колочава, Міжгірський район
4 серпня — фестиваль «Колочавське відлуння Тереблянської долини».

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 8 серпня — «Самотній рейнджер» Поч. о 12.00, 14.40, 17.20, 20.00 та 22.40.

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. Сьогодні вам не варто критично ставитися до порад колег. Будьте уважні під час підписання важливих документів, халатність може призвести до втрат. У другій половині дня стримуйте свої емоції, інакше можете спровокувати конфлікт з керівником. Відмовтеся від своїх амбіцій, дійте раціонально і собі на благо. Увечері вам варто раніше лягти спати, щоб відновити сили.
Телець День принесе удачу співробітникам рекламної сфери та маркетингу. Нові зв'язки забезпечать постійний фінансовий потік і стабільність. Вам слід приділити більше часу та уваги плануванню подальших дій. Тільки правильна стратегія допоможе уникнути помилок і непередбачених ризиків. Увечері вам варто зайнятися усуненням недоліків у своїй роботі.
Близнюки. Намагайтеся не вступати в змову колег, для вас це може погано закінчитися. Ваш керівник може здійснити перевірку, будьте готові. У другій половині дня намагайтеся не вживати жирну і важку їжу. Вам варто приділити увагу профілактиці хронічних захворювань. Від спілкування з родичами краще відмовитися, інакше вас чекає з'ясування стосунків.
Рак. Сьогодні вам доведеться зайнятися рутинною і нудною діяльністю. Доводьте розпочате до кінця, інакше ви зіткнетеся з труднощами. Від спілкування з партнерами варто відмовитися, інакше доведеться піти на додаткові умови співпраці. Самоосвіта і освоєння нових робочих навичок піде вам на користь.Увечері прогуляйтеся на свіжому повітрі, щоб подолати занепокоєння.
Лев Сьогодні ваше самопочуття може дати збій. Перенесіть важливі справи та зустрічі з партнерами на другу половину дня. Ваша імунна система ослабла, зверніться до лікаря, щоб уникнути ускладнень. Стосунки з колегами будуть напружені через втручання керівника. Вам слід визнати свою провину, щоб не мати важких наслідків і проблем у колективі.
Діва. Перша половині дня буде складною і втомливою. Вам доведеться зробити роботу і за себе, і за інших, щоб розв'язати проблемну ситуацію. Намагайтеся підтримувати свій організм у стресовій ситуації за допомогою вітамінів. У другій половині дня ваші партнери попросять внести зміни до документації, зверніться за допомогою до керівника.
Терези Сьогодні не варто починати взаємодію з бюрократичними інстанціями. Обставини будуть проти вас, ставтеся до всього спокійно і холоднокровно. Не намагайтеся братися за кілька справ одночасно. Найефективнішою для вас буде робота над помилками і завершення розпочатих справ. Увечері рушайте в гості до родичів, яких давно не бачили.
Скорпіон Сьогодні на вас чекає підвищена увага з боку протилежної статі. Використовуйте свій шарм і чарівність на переговорах з партнерами. Щоб отримати потрібний результат, вам слід приховувати інформацію від співрозмовників. Використовуючи техніку переконань і емоційне розташування до себе співрозмовника, ви легко зможете збільшити свій прибуток від співпраці. Вечір проведіть у колі сім'ї.
Стрілець. День буде напруженим і складним для нових починань. Не варто боротися з перешкодами і непередбаченими обставинами. Пам'ятайте, що час - це найкращий суддя і порадник. Відпустіть свої проблеми, і рішення прийде саме. Вільний час присвятіть духовній практиці і роботі над своїми негативними якостями.
Козеріг У вас попереду несподівана зустріч зі своїм недоброзичливцем. Ситуація й обставини будуть на вашому боці, вам вдасться повалити давнього ворога. У другій половині дня до вас звернеться з проханням впливова людина. Не варто відмовлятися, знайдіть людину, яка стане вашим союзником у цьомуу питанні. Від результату і швидкості ваших дій залежатиме розмір отриманої фінансової винагороди.
Водолій. У першій половині дня вам доведеться зіткнутися з незапланованими витратами. Намагайтеся не панікувати і не робити зайвих дій. У рішенні проблеми, що склалася, вам допоможе близький друг. У другій половині дня вас чекає бесіда з керівником. Намагайтеся використовувати дану ситуацію, щоб поговорити про розширення своїх повноважень.
РибиДень принесе потрібні вам рішення впливових людей. Не варто ділитися результатами своїх досягнень з колегами, інакше ви спровокуєте заздрість. Вам слід звернутися за допомогою до керівника, щоб уникнути складнощів у майбутньому. У другій половині дня відмовтеся від роботи з людьми, які в минулому принесли вам втрати, не виконавши свої зобов'язання. Вечір проведіть у колі близьких людей.




А зараз — усміхніться :)

Прийшов додому після корпоративу. Підлога радісно кинулася мені на груди



Диплом - як дівчина: спочатку висмокче всю кров, нерви, сили і бабки, а потім ти його ще й захищаєш.



Урок ОБЖ.
Вчителька:
- Важливо знати правила безпеки, і як поводити себе на природі. Вчора в лісі я побачила гадюку і вона мене не вкусила, а все тому що...
З задніх парт:
- Тому що вони своїх не чіпають!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат