Завтра розпочнеться реєстрація на ЗНО

admin 03.01.2013 11:21 СОЦІО

Завтра, 4 січня, розпочнеться реєстрація учасників зовнішнього незалежного оцінювання.

Реєстрація майбутніх учасників для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні розпочнеться 4 січня та триватиме до 5 березня.
Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.
При проходженні ЗНО учасники тестування будуть розподілені між пунктами тестування відповідно до місць проживання, вказаних при реєстрації.
Для оформлення заяви-реєстраційної картки, що є складовою реєстраційного комплекту документів, абітурієнти зможуть або звернутися до одного з пунктів реєстрації, що відкриються 4 січня, або оформити її самостійно, скориставшись спеціальною комп'ютерною програмою, яка буде доступною вже завтра, 4 січня.
Фактом реєстрації учасника для участі у ЗНО є отримання бланка Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання від регіонального центру оцінювання якості освіти. У разі відмови в реєстрації, особа матиме можливість усунути недоліки та повторно пройти реєстрацію,- повідомляє Osvita.ua.

admin

ТЕГИ : ЗНО

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат