Що горіло у Закарпатті за добу?

admin 31.07.2013 11:42 СОЦІО

Що спричинили пожежі у Закарпатті, чи є жертви, які причини й наслідки - у огляді.


30 липня о 13.30 сталося загорання сухої трави та чагарників на відкритій території за адресою: Берегівський район, с. Боржава, (поза межами села). Пожежею знищено суху траву на площі 0,3 га. Прямий збиток та причина пожежі   встановлюються.


30 липня о 13.45 сталося загоряння сміття на сміт-тєзвалищі   КП   за адресою: м.Рахів, вул. Партизанська.   Пожежею знищено сміття на площі 10 м2. Прямий збиток та причина пожежі   встановлюються.

30 липня о 20.11 сталося загорання сухої трави на відкритій території за адресою: м. Перечин, вул. Червоноармійська. Пожежею знищено суху траву на площі 20 м2. Прямий збиток та причина пожежі   встановлюються.

30 липня о 21.14 сталося загоряння сміття на несанкціонованому сміттєзвалищі за адресою: Хустський район с. Бороняво, вул. Партизанська.   Пожежею знищено сміття на площі 80 м2. Прямий збиток та причина пожежі   встановлюються.

30 липня о 23.46 сталося загорання сміття на відкритій території за адресою: м.Ужгород, вул. Челюскінців.   Пожежею знищено сміття на площі 20 м2. Прямий збиток та причина пожежі   встановлюються.

admin

ТЕГИ : пожежаЗакарпаттяДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат