Мукачівці реєструватимуть дітей через Інтернет

admin 30.07.2013 15:41 СОЦІО

За словами Мукачівського міського голови Золтана Ленд'єла, запровадження такого електронного реєстру - це ще один крок у ногу з розвитком прогресу. Мукачівці тепер можуть зареєструвати свою дитину до садочку через інтернет

Сьогодні у ДНЗ №34 відбулася презентація системи електронної реєстрації в ДНЗ.
"В час стрімкого розвитку інформаційних технологій, запровадження такого електронного реєстру - це ще один наш крок у ногу з прогресом", зауважив мер міста Мукачево.
На офіційному порталі http://mukachevo-uo.zakosvita.com.ua/ батьки можуть зареєструвати свою дитину до вибраного ними дитячого садочка і, разом з цим, подивитися кількість місць у відповідній групі, скільки дітей там вже було зареєстровано, та якою є його дитина в черзі.
Діти пільгових категорій, звичайно будуть зараховуватись до садочку позачергово, зарахування всіх інших відбуватиметься виключно в порядку черги.
"На мою думку, така система забезпечить прозорість процесу вступу дитини в дошкільний навчальний заклад та дозволить підвищити якість обслуговування населення", - додав Золтан Ленд'єл.

Адреса для посилань: http://www.mukachevo.net/ua/News/view/77473-Мукачівці-тепер-можуть-зареєструвати-свою-дитину-до-садочку-через-інтернет

Джерело: mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат