25-метровий басейн незабаром запрацює в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

admin 30.07.2013 11:16 ДОЗВІЛЛЯ

 

Нещодавно у водному комплексі «AQUARIOPARK», що вже незабаром гостинно відкриється в парку «Підзамковий», відбувся пуск води у головний 25-метровий басейн глибиною до 1,8 метра.

Першими, хто ступив у чашу з водою були інвестор та натхненник проекту Сергій Ратушняк, інженери та інші люди, що причетні до зведення комплексу. Підходять до завершення роботи ще на двох басейнах меншого розміру і облаштуванню території першого аквапарку.

З моменту презентації проекту водного комплексу восени минулого року проведено колосальну роботу. З «нуля» зведено чаші басейнів, виконано земельні роботи і убезпечено комплекс від можливого підтоплення водами річки Уж, замінено комунікаційні мережі, впорядковано прилеглу інфраструктуру, всього й не перелічиш.

«AQUARIOPARK» постав на місці колишнього басейну «Спартак», що був збудований Томашем Масариком століття тому назад. Однак порівняти останній із створеним у наш час важко – сучасний водний центр укомплектований за передовими технологіями та стандартами і дозволяє не лише безпечно відпочивати і оздоровлюватися на воді, але й весело проводити час з друзями на спортивних майданчиках і терасах.

   

Про зведення «AQUARIOPARK», плани подальшого розвитку комплексу, значення для громади від втілення таких проектів йдеться у відео:

admin


За матеріалами Clipnews

ТЕГИ : Сергый РатушнякУжгородаква-паркбасейн

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат