Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews, фото Е. Гурницької 30.07.2013 07:00 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 30 липня. Пам’ятайте, що в дрібницях щастя, тож насолоджуйтеся невеличкими ковтками ароматної кави й оточуйте себе приємними речами. Нехай гармонії прибуде вже зранку, а хороший настрій не забариться, незважаючи на всі клопоти й занятості. Будьте в тонусі, бадьоріть організм свіжозвареною кавою, й гарного вам вівторка!


Цитата дня:   А ось я безумовно поверхнева. Я не дуже розбираюся у великих питаннях життя. Мені подобається тільки прекрасне. Ось ти приніс бузок - я вже щаслива.     (Еріх Марія Ремарк "Три товариші")

30 липня 2013 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасні дощі, місцями сильні, грози, подекуди град. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний 5-10, під час грози 17-22 м/с. Температура повітря вночі 17-22°, вдень 24-29°, у горах вночі 13-18°, вдень 18-23° тепла.
По м. Ужгород: Мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, гроза. Вітер південно-східний з переходом на північно-західний 5-10, під час грози 15-20 м/с. Температура повітря вночі 20-22°, вдень 26-28° тепла.


За православним календарем 30 липня ІМЕНИНИ відзначають Вероніка, Евфрасий, Иринарх, Лазар, Леонід, Маргарита, Марина, Сперат.


Сьогодні також:
• День працівників торгівлі.
• День системного адміністратора (остання п'ятниця липня).
• Вогнева Марія




Цей день в історії

1502 — Христофор Колумб вперше зустрів представників народу майя
1793 — у Канаді почалося будівництво Йорка (тепер Торонто)
1812 — відбулась битва між російськими і французькими військами під Клястицями
1840 — Микола І заборонив використання назви «Білорусія», замінивши його на «губернії Північно-Західного краю».



Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Готель «Інтурист-Закарпаття»
Щодня — жива музика, виступ гурту «Вітамін». Поч. о 19.00.

«Доміон»
До 1 серпня — «Університет монстрів». Поч. о 12.00, 14.20 та 18.30.
«Земля після нашої ери». Поч. о 16.30, 20.40 та 22.30.  

Галерея «Ужгород»  
Виставка Олени Кондратюк «Карпатські сни» (живопис).
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції —   з 9.00 до 17.00.

Художній музей імені Бокшая
Виставки «Зачаровані Карпатами» (Закарпатська школа живопису із фондів музею) та виставки, присвяченої 1025-й річниці Хрещення Русі «Сакральне мистецтво Закарпаття».
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки музею:
Тимчасова виставка «Історія фотосправи на Закарпатті».
Експозиція з історії Ужгорода та Ужгородського замку «Древній замок над Ужем».
Експозиція з історії духовної культури на Закарпатті.
Виставка холодної та вогнепальної зброї ХVІ — початку ХХ ст. з фондової колекції музею.
Експозиція меморіальної кімнати Президента Карпатської України Августина Волошина
Виставка народних музичних інструментів Закарпаття.
Виставка народного одягу Закарпаття.
Виставка стародруків та ікон VIII — початку XX ст.
Виставка відділу природи «Самоцвіти з фондових зібрань музею».
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.  

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постййно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен. День призначений для рішучих вчинків і змін. Вам доведеться від чогось відмовитися, щоб отримати потрібний результат. Діалог із керівництвом може вивести вас з рівноваги. Слідкуйте за своїми недоліками замість того, щоб шукати чужі. У другій половині дня приділіть час турботі про своє здоров'я та профілактиці хронічних захворювань.
Телець Вам варто потурбуватися про свою репутацію. Ваші недоброзичливці плетуть інтриги і поширюють неправдиву інформацію про вас. Постарайтеся вжити негайних заходів і викрити пліткарів. У другій половині дня ви отримаєте довгоочікувану позитивну відповідь від партнерів. Ділова вечеря принесе вам гарні результати.
Близнюки. Будьте уважні, спілкуючись із незнайомцями. Існує ризик обману і фінансових втрат. Присвятіть весь свій робочий час освоєнню нових навичок і знань. Ви відстали від сучасних тенденцій, настав час надолужити згаяне. У другій половині дня на вас чекає важлива розмова з керівником, ваше головне завдання - показати впевненість у своїх силах.
Рак. Сьогодні особливий і незвичайний день - вам відкриються таємниці минулого. Доля пошле вам людину, яка надасть потрібні підказки. Не бійтеся відмовитися від старого і звичного. Ваш шлях - зміни та трансформація. Всі ваші дії принесуть стабільність і процвітання, важливо, щоб ви робили усвідомлений вибір.
Лев Вранці на вас чекають сімейні розбирання і побутові розбіжності. Намагайтеся не перекладати відповідальність на інших людей. Ваші колеги потребують авторитетного лідера, скористайтеся цією ситуацією. У другій половині дня вам слід звернути увагу на вхідну інформацію. Збіг обставин дозволить вам розкрити таємну змову опонентів.
Діва. У першій половині дня намагайтеся не планувати важливих справ. Випадкові обставини змусять вас змінити намічений робочий план. Ваші колеги підтримають будь-яку запропоновану ідею. Намагайтеся користуватися випадком, щоб реалізувати свої наміри. Від керівництва краще приховувати свої наміри, поки ви не отримаєте перший успішний результат.
Терези Ваша доброта і довірливість можуть зіграти сьогодні проти вас. Не варто заводити відверту розмову з колегами. Недоброзичливці налаштовані вороже і можуть використовувати інформацію вам на шкоду. У другій половині дня вам слід приділити більше часу роботі з документацією. Не залишайте справи на півдорозі, робіть все ґрунтовно.
Скорпіон Ваша скритність може відштовхнути і налякати колег. Не варто йти на поводу у натовпу, зберігайте свою індивідуальність. На вас чекає зустріч із особою, яка допоможе у вирішенні фінансових питань. Прямолінійність і раціоналізм допоможуть вам в укладанні успішної співпраці з новими партнерами. Сьогодні ви переможете своїх конкурентів, завдяки втручанню впливового покровителя
Стрілець. День принесет испытания и глобальные перемены. Не бойтесь отказаться от тех начинаний, которые не приносили вам дохода. Вам откроется важная информация, которая позволит избежать рискованных действий. Во второй половине дня старайтесь не вмешиваться в чужие конфликты. Ваши благие намерения могут обернуться проблемой.
Козеріг Сьогодні вам варто зайнятися впровадженням нових технологій та удосконаленням робочого процесу. Настав час підвищити свій соціальний статус і збільшити продуктивність. У другій половині дня ви отримаєте важливу інформацію. Не варто поспішати і приймати однозначних рішень. Порада досвідченого професіонала допоможе виявити приховані підводні камені.
Водолій. Вранці вам варто відмовитися від далеких поїздок і зайвих переміщень. Під час розмови з партнерами ви отримаєте важливу інформацію. Від підписання документів краще відмовитися. Ви можете потрапити у скрутне становище, якщо погодитеся на ризик. Вільний час вам слід присвятити вирішенню сімейних питань.
Риби Цей день підходить для влаштування на роботу чи зміни професійної діяльності. Якщо ви зареєструєте своє підприємство, воно приноситиме стабільний прибуток. Вам слід обмежити спілкування з людьми, які користуються вашою добротою і прихильністю. Позбувшись марного, ви знайдете користь і гарний результат. Увечері вам варто обговорити свої переживання з близькою людиною.
 



А зараз — усміхніться :)

Жіноче "ні" в більшості випадків означає: "я дуже хочу,але ти все-таки попроси ще 100 разів".



Коктейль від літньої депресії: Шампанське, мартіні, вино, горілка. Всі інгредієнти змішати в пропорції "А пофіг" і додати оливочку



- Як вихідні?
- Темно, світло, темно, світло, понеділок.

Rionews, фото Е. Гурницької

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат